SPOR

CEYHAN GÜREŞ TAKIMINA ÖDÜL YAĞDI

Adana'nın Kozan ilçesi Göller yaylasında 4. İsmet Altı Karakucak güreşlerinde Ceyhan Belediye güreş takımı 2 altın, 6 gümüş, 4 bronz olmak üzere toplamda 12 madalya alarak 600 sporcunun katıldığı müsabakada takım halinde 1. oldu.

 

Güreş Şube Sorumlusu Erdoğan Akkuş ile antrenörler, aldıkları madalyalar ile Ceyhan Belediyesini en iyi şekilde temsil ettikleri için mutlu olduklarını belirterek “İnşallah madalyaların devamı gelecektir. Bizlerden imkânlarını hiç esirgemeyen ve güvenen başta Belediye Başkanımız Sayın Ali Alper Boydak ve ekibine teşekkür ederiz. Başkanımızdan Allah razı olsun. Her zaman maddi ve manevi olarak destek oldular. Biz de belediyemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah Ceyhan Belediye güreş takımını daha yükseklere taşımak istiyoruz” dedi.

 

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, sporun her dalına büyük destek verdiklerini belirterek, ''Ceyhan'a bu onuru yaşatan antrenör ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Güzel derecelerle müsabakadan döndüler ve bizleri gururlandırdılar. Ata sporumuz olan güreş de takımımızın daha güzel yerlerde olacağı, büyük başarılara imza atacağını düşünüyor, başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı

Başa dön tuşu