SPOR

CEYHANSPOR HIZLI BAŞLADI

Ceyhanspor’da haftalardır beklenen başkan ve yönetim kurulu üyeleri netlik kazandı. Kulüp başkanlığı konusunda uzun süren sessizliğin ardından İş Adamı Serdar SAVRUN’un kulüp başkanlığına talip olması ile onursal başkanlardan Ceyhan Belediye Başkanı Sn. Ali Alper BOYDAK ve Ceyhan Kaymakamı Sn. Mustafa ÜNLÜSOY ile yapılan istişareler neticesinde İş Adamı Serdar SAVRUN Ceyhanspor’un yeni başkanı olmuştur. Zaman kaybetmeden yönetim kurulu oluşturma çabası içine giren Savrun, 23 kişiden oluşan Genç ve Heyecanlı bir ekip kurarak işlere koyulmuştur. Kulüp başkanı Savrun yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında "Almış olduğumuz görev kolay bir görev değil, fakat Ceyhanspor güçlüdür. Ceyhan’ın neredeyse yarısını yöneten bu coğrafyanın insanları kulübümüzü içinde bulunduğu sıkıntıdan hep birlikte çıkarabilecek güçtedir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." değerlendirmesinde bulundu.

 Üst üste yapılan yönetim kurulu toplantılarda alınan kararlar bir bir uygulamaya koyulmaya başlanırken ilk olarak yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldıktan sonra lige katılım ile alakalı işlemleri tamamlayan yönetim ardından teknik direktör arayışına girmiştir. Yapılan toplantılar ve görüşmeler neticesinde teknik direktör olarak Mehmet Ali AYDEMİR ile anlaşma sağlanmıştır.

CEYHAN’IN MİLLİ TAKIMI CEYHANLI DEĞERLERİNE EMANET…

CeyhanSpor’da Teknik Ekip ile anlaşma sağlandı. Ceyhanspor Başkanımız Sn. Serdar SAVRUN ve Ceyhan Belediye Başkanımız Sn. Ali Alper BOYDAK’ın başkanlığında öğretmenevinde yapılan yönetim kurulu toplantısında aldığı karar neticesinde Teknik Direktör olarak Ceyhan’ın öz evlatlarından Mehmet Ali AYDEMİR ile el sıkışılırken antrenör olarak Süleyman ÇAKMAK ve kondisyoner olarak da Turan KUYUMCU ile anlaşma sağlanmıştır. Yeni sezonda takımımızın sportif direktörlüğüne de Mahir YILAR’ın getrilmesi kararlaştırılmıştır.

ŞEHRİN TAKIMI, ŞEHRİN FORMASI, ŞEHRİN EVLATLARINA EMANET…

Ceyhanspor teknik ekibin belli olmasının ardından futbolcu transferinde atağa kalktı. Teknik ekibin raporu doğrultusunda 14 Ceyhanlı futbolcu kulübe çağrılarak anlaşma için yapılan görüşmeler neticesinde Adana BŞB'den Mehmet Koç ve Okan Tunç, Kürkçülerspor'dan Samet Alpaslan, İskenderun Bld.'den Ramazan Abacı ve Burak Ergen, Kadirli Demirspor'dan Yusuf Dündar ve Taner Kaçıran, Şırnakspor'dan Birol Örlün, Gölhisarspor'dan Tugay Sayın, Seyhan Belediyespor'dan Nezir Konuk ve Çukurova Demirspor'dan Mehmet Eskili ile anlaşma sağlandı. Bu transferlerin yanı sıra geçen yıl ligde kalmamızı sağlayan golü atan Emre Aytekin ile de yeniden anlaşıldı. Önümüzdeki günlerde 14 genç ve gelecek vadeden futbolcu ile görüşme sağlayacak olan yönetim Ceyhanspor’un gelecek yıllarını da teminat altına almaya gayret ediyor.

CEYHANSPOR HIZLI BAŞLADIĞI TRANSFER ATAĞINA DEVAM EDEREK 4 YENİ FUTBOLCUYU KADROSUNA KATARAK DEVAM ETTİ.
 

Geçtiğimiz sezon Serhat Ardahanspor'da top koşturan 32 yaşındaki ön libero Umut ŞAHİN, Ankaragücü altyapısında yetişen Sincan Belediyespor'da forma giyen 24 yaşındaki stoper Bahadır CAN ve Sakarya Hendekspor'da forma giyen 22 yaşında gelecek vadeden genç stoper Gürol KARAMAN ve golcü olarak da Yeni Malatyaspor altyapısında yetişmiş, Mut İdman Yurdu Belediyespor'dan 22 yaşındaki forvet Eray BABA ile her konuda anlaşmaya varılmıştır. Dış transfer çalışmalarının devam ettiği bugünlerde 2 nokta transfer daha yapılarak sezona hazırlıklar  başlayacaktır.

Önümüzdeki sezon Yeşil Beyazlı formamızı terletecek olan futbolcularımıza, takımımıza, Ceyhanlı hemşehrilerimize ve büyük CEYHANSPOR taraftarlarına hayırlı olsun.

 

TAKIMIMIZ 23 TEMMUZ’DA TOP BAŞI YAPIYOR…

Transfer çalışmalarının ardından 23-25 Temmuz tarihleri arasında kendine güvenen tüm genç futbolcularımız için teknik ekibimiz tarafından seçmeler yapılacaktır. 1. Etap olarak 23 Temmuz’da Ceyhan’da top başı yapacak olan takımımız 3 Ağustos’ta çalışmalarını sonlandıracaktır. 2 günlük aranın ardından 2. Etap çalışmalar için 5 Ağustos Pazar günü  2 haftalık kamp için Nevşehir’e yola çıkacak olan yeşil beyazlı ekibimiz 19 ağustos’ta Ceyhan’da olacaktır. 20 – 23 arası izinli olacak olan takımımız, 24 ağustos Perşembe günü Ceyhan’da topbaşı yapılarak sezonunu ilk maçına hazrlıklar devam edecektir.

GURURUMUZ CEYHANSPOR ‘a BAŞARILAR DİLİYORUM…

Her fırsatta takımımızın maddi ve manevi yanında olacağını beyan eden onursal başkanımız Ceyhan belediye başkanı Sn. Ali Alper BOYDAK : “CEYHAN BELEDİYEMİZ ve Şahsım adına sonuna kadar bu yönetimin, öz evlatlarımız olan teknik ekibin ve futbolcuların arkasında olacağıma söz veriyorum, tüm hemşehrilerime, Sporseverlere ve cefakar taraftarlarımıza saygılar sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

AMACIMIZ CEYHANSPORLULUK BİLİNCİNİ YENİ NESİLLERE AKTARMAK

Ceyhanspor Basın Sözcüsü Hakan UÇARAL : Öncelikle, Ceyhan’ı spor kenti yapan, eğitimin sporla desteklenmesi gerektiğine inanan ve her şeyden önce spora ve gençliğe yatırım yapan belediye başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Diğer yandan yeni başkanımız, yeni yönetimimiz ve yeni teknik ekip ve yeni kadromuz ile yeni sezona hazırlanırken asıl derdimiz ise kentimizin takımı olan Ceyhanspor’u marka değerini yukarılara nasıl çıkarırız? Ceyhansporluluk bilincini bugünün çocuklarına nasıl aşılarız? Maçlarımızı daha fazla taraftara nasıl oynarız? Sorularına yanıt arıyoruz. İnanıyorum ki bu sene geçmiş yıllara nazaran stadımızda boş yer kalmayacak şekilde iç saha maçlarımızı zaferlerle sonuçlandıracağız. Hiç şüphesiz takımımızın itici gücü 12. Adamımız taraftarımız olacaktır. Hiç olmadığı kadar kenetlenmemiz gereken bir sezona başlarken tüm futbolseverlerin desteklerini bekliyor; Bu vesile ile şimdiden tüm Ceyhanlı hemşehrilerimi Ceyhansporumuzun tüm maçlarına davet ediyorum.

 

Başa dön tuşu