GENEL

ÇGC’den Tümgeneral İlbaş’a taziye ziyareti

Şırnak'ın Uludere İlçesi Şenoba İlçesi'ndeki askeri üs bölgelerini denetleyen üst rütbeli askerleri taşıyan Cougar tipi helikopterin, kent merkezine dönüş için yaptığı kalkıştan kısa süre sonra yüksek gerilim hattına çarpıp düştüğü kazada, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın da aralarında bulunduğu, 2'si pilot, biri teknisyen, 13 askerin şehit olması nedeniyle Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacıİlbaş’a taziye ziyaretinde bulunan ÇGC Yönetimi, başsağlığı mesajını Tümgeneral İlbaş’a iletti.

 

Yapılan ziyarette şehitler için üzüntüsünü dile getiren Başkan Esendemir, "Şehit olan 12 askerimize ve Tümen Komutanı Aydan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerim. Helikopterde bulunan askerlerin hepsi terör örgütüne büyük darbe vurulan Kato operasyonunun kahramanıydılar İnşallah bir daha bu tür kazalarla karşılaşmayız" dedi.

 

Adana Jandarma Bölge KomutanıTümgeneral Hacı İlbaş’ ÇGC’nin taziye ziyaretinden ve duyarlılıklarından dolayı memnuniyetini dile getirerek Başkan Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Süreyya Uri ve Sefa Saygıdeğer’e teşekkür etti.

Başa dön tuşu