SİYASET

CHP ADANA’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAK

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Uzman Dr. Rıza Mete, partisinin seçimlerde Adana’da birinci parti olacağını ve en az 6 milletvekili çıkaracağını söyledi.

 

Merkez İlçe Çukurova’daki çalışmaları öncesi parti örgütünü ziyaret eden Rıza Mete, “AKP iktidarının yanlış politikaları nedeniyle halkımız her konuda büyük sıkıntılar çekiyor. 24 Haziran seçimleri bir ölçüde halkımızın kurtuluşu olacak. Şu andaki çalışmalarımızdaki gözlemlerimize göre CHP Adana’da birinci parti konumunda. Örgütümüzdeki arkadaşlarımızın çalışmalarını aralıksız sürdürmeleri durumunda bu seçimlerde Adana’dan en az 6 milletvekili çıkarırız” dedi.

 

HER KESİME ZİYARET

Geçmişte SSK Başhekimliği ve 4 dönem Adana Tabip Odası Başkanlığı’da yapan Dr. Rıza Mete, çeşitli meslek örgütleri, hemşeri dernekleri, sivil toplum örgütlerini ve sokak çalışmalarına hız verdi.

Rıza Mete son çalışma gününde Çukurova İlçe Örgütü, Çukurova da esnaf, Kürecikliler Derneği, Çukurova Özürlüler Derneği, Şakirpaşa Cemevi, büyük ölçekli tekstil atölyesi ile Şakirpaşa Mahallesi’nde kahvehane ziyaretlerinde bulundu.

 

AKP’DEN KURTULUYORUZ

CHP Adana 5. Sıra Milletvekili Adayı Uzman Dr. Rıza Mete seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirdiği ziyaretlerde, “Halkımız şunu iyi bilmelidir ki, AKP karanlığından 24 Haziran’da oylarınızla kurtulacağız. CHP’nin iktidarında toplumun ezilen emekçi sınıfına nefes olacağız. Asgari ücret 2 bin 200 lira olurken en düşük emekli maaşını ise bin 500 liraya çakaracağız” diye konuştu

Başa dön tuşu