SİYASET

CHP Çukurova İlçe Örgütü SÖRE Eğitimlerine Devam Ediyor.

Hemen her gün ayrı bir etkinlik, ayrı bir çalışma sergileyen Çukurova ilçe örgütü bu kez İlçe Kadın Kolları Başkanlığının SÖRE eğitimlerine ev sahipliği yaptı. Oldukça kalabalık katılım ile gerçekleşen SÖRE eğitimleri sonrası İlçe Başkanı Zihneti Emre şöyle konuştu:

Örgütümün kadın kollarıyla gurur duyuyorum. İlçe Kadın Kolları Başkanı Sonay Gültekin Özel önderliğinde çok önemli işlere imza atan kadın kollarımız çalışmalarıyla parti kamuoyuna güven veriyor, kendilerini kutluyorum dedi.

İlçe tarihinin en uyumlu ekibiyiz.

Kadın Kolları Başkanı Sonay Gültekin Özel ise şunları söyledi:  

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanlığımın ikinci dönemindeyim. Siyasi hayatımın belki de en uyumlu çalışmasını sergilediğim ilçe başkanım ve gençlik ekibiyle birlikteyim. Hal böyle olunca başarı kendiliğinden geliyor. Kadın kolları, gençlik kolları, ilçe örgütü tam bir uyum içinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçe belediyelerinin yanı sıra büyükşehir belediyesini de alacağız. Genel seçimlerde ise Cumhuriyet Halk Partisi olarak destan yazacağız dedi.

Eğitimler konusunda şanlı bir ilçeyiz.

İlçe Eğitim Sekreteri Nilgün Kala eğitimlerle ilgili şunları söyledi:

Partililerimizin eğitimler konusunda istekli olması işlerimizi kolaylaştırıyor. Gerek ihtiyaç duyduğumuz, gerekse talep edilen eğitimler konusunda planlı bir çalışma yapıyoruz. Bugüne kadar AKRAN( Gençlik Siyasi ideoloji eğitimi), ÜTSE ( Üye temel siyasi eğitimi), SÖRE(Sandık çevresi eğitimleri) yapıldı. SÖRE eğitimlerimiz yoğun bir şekilde devam ederken, AKRAN ve ÜTSE eğitimi talepleri doğrultusunda sınıf açma hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hedefimiz seçmen karşısına tam donanımlı partililerle çıkmaktır dedi.

 

Başa dön tuşu