SİYASET

CHP Çukurova’ya kadın eli değecek

CHP’nin emekçi kadınlarından olan ve önceki dönemlerde CHP Çukurova Kadın Kolları Başkanlığı görevini de başarıyla yapan Zihneti Emre, Çukurova İlçe Başkanlığını yönetmeye talip olduğunu açıkladı.

“UMUDU YEŞERTMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

AKP iktidarının politikaları nedeniyle bugün gerek Türkiye’de gerekse Adana’da milyonlarca insanın mutsuz ve gelecekten umutsuz olduğunu belirten Emre, “Türkiye’nin yerelde de genelde de iktidarına ihtiyaç var. İktidara parti örgütlerimizle birlikte çok çalışarak ulaşabiliriz. Halkımıza umut olmak, umudu yeşertmek ve CHP’yi iktidara taşımak için yola çıktık” diye konuştu.

HEDEF 2019

Hedeflerini “2019’da yapılacak seçimlerde CHP’nin Çukurova’da oy oranı daha da yükseltip, Adana Büyükşehir Belediyesi’ni CHP’ye kazandırmak, milletvekili sayımızı artırmak ve CHP’nin başkan adayının kazanmasında aktif rol oynamak” olarak ifade eden Emre, “Emeğin en yüce değer olduğuna inanan Cumhuriyet Halk Partisi’nin onurlu bir üyesi olarak, emekçi partililerimizle birlikte bu hedefe ulaşacağımızdan kuşkumuz yok” dedi.

PARTİ EMEKÇİSİ

Bugüne dek parti örgütlerinde farklı kademelerde görev yapan Zihneti Emre, 2012 yılında yapılan kongrede Çukurova Kadın Kolları Başkanlığı görevine, 2015 yılında gerçekleştirilen Adana İl Kongresi’nde de İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiş, Yönetim Kurulu tarafından da İl Sekreterliği görevine getirilmişti.

“AYRIŞTIRMADAN, HERKESİ KUCAKLAYARAK HİZMET EDECEĞİZ”

Parti örgütleri içerisindeki üstlendiği görevlerde edindiği deneyimleri ilçe başkanı olarak CHP’nin iktidar mücadelesi için kullanmak istediğini dile getiren Emre, “Kimseyi ayrıştırmadan, kimsenin etnik kökenini, diline, inancını sorgulamadan, toplumun tüm kesimlerini kucaklayıp, halk için hizmet etmek amacıyla yola çıktık. Ekip arkadaşlarımla birlikte Türkiye’nin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adana’da daha da ileriye taşımak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu