SİYASET

CHP Seyhan, demokrasi şölenine hazır

"KAYBEDİNİ OLMAYAN BİR YARIŞ"
 
CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda Seyhan İlçesi'nde de meclis üyelikleri için 27 Ocak Pazar günü temayül (eğilim yoklaması) yapılacak. Demokrasi şöleni olarak tanımladığı temayülle ilgili hazırlıkların tamamlandığını dile getiren CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, "Seyhan'da 17 bin 681 üyemiz sandığa giderek iradesini ortaya koyacak. Gerçekleştireceğimiz eğilim yoklamasının kaybedeni olmayacak. Parti içinde yaşayacağımız ve herkese örnek olması gereken demokratik yarışın kazananı partimiz, Adana ve ülkemiz olacaktır" diye konuştu. 
 
"ŞÖLEN HAZIRLIKLARI TAMAM"
 
Demokrasi şölenine dönecek temayülün Seyhan Oteli'nin yanında bulunan Meryem Abdurrahim Gizer Ortaokulu'nda yapılması için gereken tüm başvuruların tamamlandığına dikkat çeken CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, şunları kaydetti:
"Temayül için 17 bin 681 üyemiz 35 sandıkta oy kullanacak. Her sandıkta 3 kişiden oluşan sandık kurulu ayarlandı. 33 Meclis Üyesi Aday Adayından sandık kuruluna önerilen bir parti üyesi bulunacak. Her sandıkta 510 ile 525 kişi arasında üyemiz oy kullanabilecek. Oy kullanacakların alfebetik listesi kapılarda asılı olacak. Her üye oy pusulasında en az 10 kişiye ve en fazla 19 kişiye işaret koyabilecek. Temayül için Ankara Milletvekilimiz Murat Emir gözlemci olarak görev yapacak."
 
"DESTANSI BİR ZAFER KAZANACAĞIZ"
 
Adana ve Türkiye'de 31 Mart'ta tarihi bir zafer elde edeceklerini vurgulayan CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, şöyle konuştu:
"Tarihin en karanlık dönemini yaşayan ülkemizde, iktidar ve iş bilmez yerel yönetim anlayışı Adana'yı da hak ettiği noktalardan çok gerilere götürmüştür. Halk için sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla halkımıza sorunların çözümsüz, ülkemizin ve kentimizin sahipsiz olmadığını her yerde anlatıyoruz. 27 Ocak'ta gerçekleştireceğimiz eğilim yoklamasıyla 31 Mart'ta elde edeceğimiz tarihi zaferin en önemli kısımlarından birini tamamlamış olacağız. Birliktelik ve dayanışma ruhuyla mücadele ederek Seyhan ve Büyükşehir dahil Adana ve tüm ilçelerinde, Türkiye'nin her yerinde destan yazacağız. Yerelde kazanacağımız bu başarıyla genelde halkın iktidarına giden yolu açacağız. Bu duygularla temayüle girecek tüm yol arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Kaybeden olmayacaktır. Kazanan partimiz, kazanan Seyhan ve Adana, kazanan Türkiye olacaktır. Yolumuz açık olsun."

Başa dön tuşu