YAŞAM

Cildinizi şımartın

Dr. Dilek Şire Eren, yüz, boyun ve dekolte başta olmak üzere nemini ve elastikiyetini kaybetmiş, lekelenmiş, sivilcelenmiş, yapısı bozulmuş cilt dokusuna güvenle uygulanan Hydradermabrazyon yönteminin; temizleme, yenileme, nemlendirme ve antioksidan korumanın yapıldığı kombine bir medikal bakım işlemi olduğunu söyledi. 
 

Hydrafacial’ın tedavisi tüm cilt tipleri için tasarlanmış olduğunu dile getiren Dr. Eren, “HydraFacial, daha aydınlık, güzel ve genç bir cilde konforlu bir şekilde ulaşmayı sağlayan sıvı-dermabrazyon teknolojisidir. En hassas ciltler bile Hydrafacial tedavisini kolaylıkla tolere eder. Her cilt tipine uygun Hydrafacial ile cilt kırışıklıkları, cilt lekeleri, siyah noktalar, büyük gözenekler, yağlı cilt problemleri, akne tedavisinde mükemmel sonuçlar alınmaktadır” dedi. 

GÜVENİLİR VE ACISIZ
Uygulamanın kalıcı, güvenilir, acısız ve hızlı bir yöntem olduğunu dile getiren Dr. Eren, “Cilt özel bir vakumlama sistemiyle temizleniyor. Sıvı mikrodermabrazyon sonrası cilde çözünürlüğü yüksek anti-aging peptidler ve antioksidan serumlar yediriliyor. Cilde mavi ve kırmızı led sistemleri ciltteki probleme yönelik olarak uygulanıyor. Herhangi bir morluk, ödem, kızarıklık olmadan, gündelik hayata hemen dönülebilinir” ifadelerini kullandı. 

HER CİLDE UYGULANABİLİR
Dr. Dilek Şire Eren, “Cildinin cansız ve sağlıksız göründüğünü düşünüp oluşmaya başlayan ufak kırışıklıklardan şikayet edenler için uygun bir uygulama. Seans süresi 30 dakika ve işlem sırasında herhangi bir rahatsızlık hissedilmez. Tedavinin hemen ardından makyaj yapabilirsiniz. Uygulama tamamlandıktan sonra cildiniz sağlığına kavuşuyor ve uzun süre bu etki devam ediyor. Yılda iki kez bu serinin tekrarlanması cilt sağlığı konusunda kalıcı ve etkin sonuç almanızı sağlar” diye konuştu.
 

HydraFacial teknolojisinin ciltteki problemlere göre her yaş grubuna uygulanabildiğini belirten Dr. Eren, çoğunlukla orta yaş ve üzerinde elastikiyet kaybına yönelik serumlar, gençlerde sivilce ve yağlanmaya karşı da serumlar ve led ışınları kullanıldığını sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu