GENEL

Çimen’den seçim öncesi dev hamle

Başkanlık yolunda emin adımlarla ilerleyen ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen, seçilmesi durumunda ASKF Tüzüğündeki 34. Maddenin değişikliğinin yapılması için gerekeni yapacağını noter tasdikli taahhüt ile beyan etti..

NOTER TASDİKLİ TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ 

Merhum Başkan Ali Gülleri döneminde başlayan 34. Madde tartışmalarının bu dönemde de artarak devam ettiğini belirten ASKF Başkan adayı İşadamı Ramazan Çimen,” seçimler öncesi verilen sözler başkan seçildikten sonra unutulduğu için biz bir fark yaratmak istedik. Bütün kulüp temsilcilerinin ASKF başkan adayı olabilmeleri için 34.maddenin değişikliğinin yapılması gerekiyor. Bu nedenle yıllardır devam eden tüzük karmaşasına son noktayı koymaya hazırız. Bunu tüzük tadili yaparak gerçekleştireceğiz. Buna göre kongrede tüzük değişikliği yapılacak. Tartışılan maddelerin yerine, herkesin üzerinde uzlaştığı bir yeni anayasa için kolları sıvayan yönetimin, özellikle mali kongre ile ilgili büyük bir değişikliği genel kurulun önüne götürecek. Bu konuda ne kadar kararlı olduğumuzu NOTER tasdikli taahhüdümüz ile açıkça gösterdik. Her şey amatörlerimiz için” diye konuştu..

Yıllardır büyük tartışmalara neden olan 34.Madde:

MADDE 34 –Federasyon Başkanlığı’na aday olabilmek için adayların delege olmaları ve 2 dönem Federasyon Yönetim Kurulu ile diğer kurumlarda Asil Üyelik veya 2 dönem Federasyon delegeliği yapmış olması, ayrıca Başkanlık görevine aday olmak isteyen üyeler genel kurul ilanını takip eden yedi gün içerisinde başvurularını yazılı olarak yönetim kuruluna bildirmek zorundadır..

 

Başa dön tuşu