BÜYÜKŞEHİR

Çocuk oyun parkları yenileniyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, çocuk parklarını güvenli, estetik ve fonksiyonel oyun aletleriyle yenilemeye başladı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Barış Manço, Savcılar, Cumhuriyet ve Çobandede parklarındaki çocuk oyun alanlarını kullanışlı ve modern bir görünüme kavuşturdu. 
 

Sorumluluğundaki 13 milyon 286 bin metrekare yeşil alanda son üç yılda 12 milyon çiçek ve 180 bin fidanı toprakla buluşturan Adana Büyükşehir Belediyesi, çiçek bahçesine dönüştürdüğü parklarda yer alan çocuk oyun alanlarına da yeni çehre kazandırmak için seferber oldu.

 

İlk etapta Barış Manço, Savcılar, Cumhuriyet ve Çobandede parklarında yürütülen çalışmalarda modern çocuk oyun aletlerinin montajı gerçekleştirildi.

 

Kale figürlü oyun park grupları, modüler oyun park grubu, salıncaklar, tahteravalliler, denge aletleri, düz ve dalgaları kaydıraklarla yenilen parklar, çocukların akınına uğradı. 
 

 

Kullanıma sunulan yeni oyun aletleri, çocukların yüzünü güldürürken, vatandaşların da takdirini kazandı. Parkların yer aldığı mahallelerde yaşayan Adanalılar, Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

Başa dön tuşu