GENEL

ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA

Gizerler AVM ‘nin ev sahipliği etkinlik Paper N Party tarafından organize edildi. Mutfak Şefi ve Yemek Kitabı Yazarı Ece Zaim’in çalışmalarından, tariflerinden bahsedeceği ve kitabını imzaladığı etkinliğe çok sayıda davetli katıldı. Gelirin bağışlanacağı UCİM (Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan’da etkinliğe katıldı.

 

Etkinliğin açılış konuşmasını Seyhan Soroptimist Kulübü Başkanı Meral Sevim yaptı. Davete katılan ve yapacağı sunumlarla Adanalı hanımlara yeni bilgiler verecek olan Ece Zaim’e ve etkinliğe katılarak destekte bulunan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum diyen başkan Sevim, sözlerine şöyle devam etti. “Biz ‘En iyi amaçlayan kadınlar’ olarak yorumlanan ve tamamen gönüllülük esasıyla çalışan 33 kadınız. Misyonumuz küresel ağının üyeleri ve uluslararası ortaklıklar aracılığıyla genç kız ve kadınların yaşamlarını değiştirmek için fırsatlar yaratmak ve harekete geçirmek için telkin etmektir. Bizler, kadın ve kız çocuklarının birlikte bireysel ve müşterek potansiyellerine ulaştığı, özlemlerini gerçekleştirdiği ve tüm dünyada güçlü, barışçıl topluluklar yaratma adına eşit söz hakkına sahip olduğu bir dünya için kararlıyız. Bugün burada, ülkemizin kanayan yarası “Çocuk İstismarı ile Mücadele” konusundaki projemize destek vermek amacı ile kendisini Adana’da ağırlamaktan mutluluk duyduğumuz Mutfak Şefi Ve Yemek kitabı yazarı Sevgili Ece Zaim’e yürekten teşekkür ediyor, Hepinizin destekleri ile elde ettiğimiz geliri ‘Çocuk Susar Sen Susma’ sloganıyla yola çıkan ve çocuk istismarının önlenmesi amacıyla eğitim, toplumsal bilinçlenme ve farkındalık projeleri üzerinde çalışmayı amaç edinmiş olan “UCİM”e bağışladığımızı sizlerle paylaşmak istiyorum” dedi.

 

Etkinlik sonunda davetliler ve Ece Zaim hatıra fotoğrafı çektirdi. Sürecin başından sonuna kadar destek veren Paper N Party’ye, kapılarını ardına kadar açan Gizerler AVM’ye, Siemens’e , Ford Gizerler’e, Doğru Çiftliğe, Simple Granola, Fesleğence, Madenci Türk Kahveleri ve Mine Can Okulları’na teşekkür edildi. 

 

Başa dön tuşu