SARIÇAM

Çocuklarımız Bizim Göz Bebeğimiz

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kültürel etkinliklerine bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,”Çocuklarımız bizim gözbebeğimiz. Umuyoruz ki koromuz çocuklarımızı kaynaştırarak sanatsal ve kişisel gelişimlerine de katkıda bulunacak.”dedi.

 

Sarıçam Belediyesi Çocuk Korosu Esra Ezgi Uluç  yönetiminde, belediye personelleri ve Sarıçamlı ailelerin çocuklarının katılımı ile çalışmalarına belediye binasında başladı. Koro, Cumartesi günleri müzisyenler eşliğinde 20 çocuğun katılımı yürütülüyor. 

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yeni kurulan Çocuk Korosunun kültürel etkinlikler arasında yer aldığını anlatarak, Sarıçam’ı kültür ve sanatta öncü bir ilçe haline getireceklerini ifade etti.

 

Çocuk Korosu ile yine belediyelerinin örnek bir çalışmaya daha imza attığına değinen Uludağ, ”Belediyemiz yeni bir sanatsal proje daha üretti. Çocukların kurumumuz çatısı altında bir araya gelerek kaynaşmalarını, temel müzik eğitimi almalarını ve sosyal hayatlarına güç katmalarını sağlamak öncelikli temennimiz. 

 

Kısa bir süre sonra faaliyete geçecek Kültür Merkezimizde farklı branşlarda sanatsal etkinlikler yer alacak. Daha önce kurulan Türk Halk Müziği koromuzun ardından Çocuk Korosunun da kurulması bizleri mutlu etti. Emeği geçenleri kutluyor ve başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Başa dön tuşu