ÇUKUROVA

Çukurova’da 23 Nisan kutlaması

Çukurova Belediyesi otobüsünden yükselen marşlara Çukurovalılar balkonlardan eşlik ederken, tüm evlere asılan Türk Bayrakları ile ilçe kırmızı beyaza boyandı. Saat 21:00’i gösterdiğinde otobüsün üzerine çıkan Başkan Soner Çetin, vatandaşlarla birlikte İstiklal Marşı’nı söyledi.

Çukurova’da bu 23 Nisan bir başka coşkuya sahne oldu. Çukurova Belediyesi’nin otobüsü marşlarla vatandaşları coştururken, saatler 21:00’i gösterdiğinde tüm ilçe İstiklal Marşı ile inledi.

Koronavirüs salgını dolayısıyla uygulanan sokağa çıkma yasağı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndaki coşkuyu önleyemedi. Çukurova Belediyesi’nin otobüsü gün boyu ilçenin sokaklarında marşlarla vatandaşları coşturdu. Otobüsten yükselen marşlara Çukurovalılar ellerinde bayraklarla eşlik ederken ortaya güzel görüntüler çıktı.

Balkonlara çıkan vatandaşlar coşkuyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı ve sokağa çıkma yasağının coşkuya engel olmadığını gösterdi. Çukurova’daki tüm binalara asılan Türk Bayraklarıyla ilçe adeta kırmızı beyaza büründü.

BAŞKAN SONER ÇETİN DE KATILDI

Saatler 21:00’i gösterdiğinde Çukurova’da coşku zirveye çıktı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, otobüsün üzerine çıkarak İstiklal Marşı’nı vatandaşlarla birlikte büyük bir coşkuyla söyledi. İstiklal Marşı öncesi Büyük Önder Atatürk ve şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından vatandaşlar Başkan Soner Çetin’e büyük sevgi gösterisinde bulundu. Ardından yapılan havai fişek gösterileri de bu coşkulu kutlamalara renk kattı. Böylece sokağa çıkma yasağına karşın Çukurovalılar 23 Nisan’ın 100. Yılını büyük bir coşku ve katılımla kutlamış oldu.

 

Başa dön tuşu