ÇUKUROVA

ÇUKUROVA’DA CAN DOSTLARI ÇOK ŞANSLI

Düzenlenen törenle hayvanseverlere mama dağıtımını gerçekleştiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Sokaktaki can dostlarımızı asla unutmuyoruz. Onlara en uygun hayat koşullarını hazırlamayı kendimize bir borç olarak görüyoruz.” dedi.

KEDİLERE HER AY MAMA DAĞITILIYOR

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’da her canlının en güzel şekilde yaşayabilmesi için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Sokak hayvanlarına yönelik hizmetlerini sürekli artıran Çukurova Belediyesi,  her ay düzenli olarak kedilere mama yardımı yapıyor. Sokak hayvanlarını kendi olanakları ile beslemeye çalışan vatandaşları tespit eden Çukurova Belediyesi, hayvanseverleri mama dağıtımı için her ay Çukurova Belediyesi’ne davet ediyor. Önceki gün Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Dumlupınar Belediye Başkanı Niyazi Tezcan’ın da katıldığı törenle kedi mamaları dağıtıldı. Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Başkanı Nesrin Çıtırık ve Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği (KİHAYKO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldırım’ın da katıldığı mama yardımı töreninde hayvanseverler, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür etti.

 

“CAN DOSTLARA ÇARE OLUYORSAK NE MUTLU BİZE”

Kedilere her ay mama yardımında bulunma sözü verdiğini hatırlatan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Sokaktaki can dostlarımızı asla unutmuyoruz. Sadece insanlarımız için değil, tüm canlılar açısından daha yaşanabilir bir ilçe olma özlemi içerisindeyiz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Onlara en uygun hayat koşullarını hazırlamayı kendimize bir borç olarak görüyoruz. Sokaklarda çaresiz durumda gezen, aç ve susuz kalan, insanların desteğine muhtaç can dostlara azıcık çare oluyorsak ne mutlu bize” dedi.

Başa dön tuşu