ÇUKUROVA

ÇUKUROVA’DA ‘ŞANSLI’ HALK GÜNÜ

 Geçtiğimiz cuma, Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde yine halkla buluşan Başkan Çetin, talep ve sorunları dinlerken, 100. Yıl Spor Kulübü Başkanı Gürol Ünsal, spora ve sporcuya desteği nedeniyle Başkan Çetin'e 'Şanslı' isimli yavru ördek hediye etti.

Halkın sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için her hafta aralıksız halk günü toplantıları gerçekleştiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bu hafta da, müdürleriyle birlikte halkın karşısına çıktı. Halktan gelen sorun ve talepleri dinledikten sonra ilgili müdürlere talimat vererek, sorunların bir an önce ortadan kaldırılmasını isteyen Başkan Çetin, 4 yıl, 3 aydır görevde olduğunu ve katılımcı, çoğulcu belediyecilik anlayışı ile Çukurova'yı daha yaşanılabilir hale getirdiklerini anlattı. 

'ŞANSLI' TOPLANTIYA RENK KATTI
Halk günü toplantılarının sadece şikayetlerin yapılmadığı bir etkinlik olmadığını dile getiren Başkan Çetin, "Halkımız, teşekkür için de buraya geliyor. Bazen dertleşiyor, bazen hüzünleniyor, bazen de eğlenceli anlar yaşıyoruz" dedi. Bu sırada 100. Yıl Spor Kulübü Başkanı Gürol Ünsal, kulübe yaptığı yardım ve desteklerden dolayı Başkan Çetin'e 'Şanslı' ismini verdikleri ördek yavrusuna hediye etti. Ünsal, 'Şanslı'nın Başkan Soner Çetin'e hedefleri doğrultusunda şans getirmesini diledi.
Başkan Çetin de bu şirin hediye karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek, Gürol Ünsal'a ve kulüpteki arkadaşlarına teşekkür etti. Başkan Çetin, "İşte böyle güzel sahneleri de zaman zaman yaşıyoruz. Biz sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora teşvik edecek her türlü girişime ve etkinliğe desteğimiz oldu. Bundan sonra da bu desteklerimiz hız kesmeden devam edecek" diye konuştu.

100. YIL'IN SOKAKLARI CINCIK GİBİ OLACAK
100. Yıl Spor Kulübü'nün hediyesini kabul eden Başkan Soner Çetin, 100. Yıl mahallesi sakinlerine de bir mesaj ileterek, kısa zamanda tüm yolların asfaltlanacağı müjdesini verdi. ASKİ'nin yaptığı kazı çalışmalarının tamamlanmaması ve bazı aksaklıklar nedeniyle çalışmaların uzaması sebebiyle, 100. Yıl mahallesi sokaklarının çok kötü hale geldiğini vurgulayan Başkan Çetin, "100. Yıl mahallesi sakinlerimizin bu sorununu yakından takip ediyoruz. Maalesef ASKİ'nin kazı çalışmalarının geç bitmesi nedeniyle buradaki yollarımızda çalışma yapamamıştık. Geçtiğimiz hafta 100. Yıl mahallemize giren asfalt ekiplerimiz, yol kazıma ve asfalt kaplama çalışmalarına başladılar. Buradan 100. Yıl Spor Kulübü Başkanı Gürol Ünsal vasıtasıyla, mahalle halkımıza sesleniyorum. 2,5 ay içerisinde 100. Yıl mahallesinde asfaltlanmamış tek bir sokak kalmayacak. Mahallenin tüm sokakları cıncık gibi olacak" şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu