ÇUKUROVA

ÇUKUROVA’DAN ZAFER BAYRAMINDA HALKA AÇIK KONSER

Konsere Adana halkını davet eden Belediye Başkanı Soner Çetin, “Yurdumuzu işgalden kurtararak, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu sağlayan büyük zaferin yıldönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızdaki tüm komutanlarımızı, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anacağız. 30 Ağustos akşamı kıymetli sanatçımız Edip Akbayram’ın birbirinden güzel şarkıları ile zafer coşkusunu yaşamaya tüm halkımızı bekliyorum” dedi.

 

ZAFER BAYRAMI’NDA EDİP AKBAYRAM SÖYLEYECEK

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümü bu yıl Çukurova’da müziğin ünlü sesi ve yorumcusu Edip Akbayram tarafından verilecek bir Halk Konseri ile kutlanacak. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in talimatıyla programa alınan konser etkinliği 30 Ağustos 2017 Çarşamba akşamı saat 20.00’de başlayacak. Çukurova Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilecek konseri isteyen her Adanalı hiçbir ücret ödemeden izleyebilecek. Adana’nın tüm ilçelerinden katılımların beklendiği konserin yaklaşık 2 saat sürmesi bekleniyor.

“ZAFER KONSERİMİZE TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUM”

 

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ücretsiz olarak düzenlenecek Edip Akbayram konserine Adana halkını davet etti. Başkan Çetin, "Yurdumuzu işgalden kurtararak, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu sağlayan büyük zaferin yıldönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızdaki tüm komutanlarımızı, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anacağız. Büyük Taarruz'un 95'inci yıl dönümünü görkemli bir şekilde kutlamak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kutlamalar kapsamında müzik dünyasının sevilen sanatçısı Edip Akbayramı Adanalılarla buluşturuyoruz. 30 Ağustos akşamı Edip Akbayram’ın birbirinden güzel şarkıları ile zafer coşkusunu yaşayacağız. Tüm halkımızı Çukurova Belediyesi bahçesinde saat 20.00'de gerçekleştireceğimiz zafer konserimize davet ediyorum" dedi.

Başa dön tuşu