SİYASET

Çukurova halkı rahat olsun “Martın Sonu Bahar”

Muhtarlıklarda askıya çıkan seçmen listelerini incelediğimizde karşımıza çıkan sonuçları kamuoyunun takdirine sunuyorum.

Hiçbir usulsüzlüğe izin vermedik vermeyeceğiz!

Çukurova ilçe örgütü olarak seçmen askı listelerini incelediğimizde karşımıza oldukça ilginç sonuçlar çıktı. Örneğin dört katlı bir binada, beşinci katında hiç tanınmayan isimlerden oluşan seçmen kayıtları görülmekte; başka bir durumda beş kişilik bir ailenin yaşadığı adreste hiç tanınmayan 12 kişinin seçmen olarak kayıtlı olduğuna rastladık.  Sıkça karşılaştığımız başka bir konu ise hiç kimsenin yaşamadığı boş binalarda, mahalliler tarafından hiçbir şekilde tanınmayan seçmen kayıtlarının bulunması. Bu ve buna benzer tespit ettiğimiz 900 civarındaki hatalı seçmen kayıtlarıyla ilgili itirazlarımızı Çukurova Belediye Başkanımız Sayın Soner Çetin ile birlikte ilçe seçim kuruluna ilettik.

 

Hiç kimsenin kuşkusu olmasın kazanan halk olacak!

Her tür olumsuz girişimlere rağmen Çukurova halkı gönül rahatlığıyla sandığa gidebilir, oyunu kullanabilir. Bu konuda kesin kararlıyız; bir tek oyun ziyan olmasına ya da bir tek oyun fazladan kullanılmasına izin vermeyeceğiz. Gerek CHP Çukurova ilçe örgütümüz gerekse Çukurova Belediye Başkanımız ve yeni dönem Belediye Başkan Adayımız Sayın Soner Çetin günün her saatinde aynı titizlik, aynı hassasiyetle görev başındadır. 31 Mart 2019 yerel seçimleriyle ilgili halkın tercihi sonrasında ortaya çıkacak tablo dışında bir arayış içerisinde olanlar büyük bir hüsran yaşayacaktır; bundan emin olabilirsiniz. Kazanan Çukurova olacak, kazanan Çukurovalı olacak!

CHP Çukurova İlçe Bşk Vekili

Ali Uçar

 

Başa dön tuşu