ÇUKUROVA

ÇUKUROVA’NIN FİLİZLERİ BÜYÜYOR

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’nın Filizleri projesine öğrencilere burs vererek katkı koyan iş yerlerini ziyaret etti.
 

Başkan Çetin, öğrencilere burs vererek, Çukurova'nın Filizleri Projemize katkı sağlayan Salih Bebe Mağazası Sahibi Ali Karaçalı'ya, teşekkür edip, plaket takdim etti. 

 

Çetin, "Yasal olarak belediyelerin burs verebilmesi mümkün değil. Ancak Çukurova'nın Filizleri projemiz ile şu ana kadar yüzlerce öğrencimizin burs almasını sağladık. İş adamlarımız, esnafımız ve halkımızın katkısıyla, yılda 10 ay boyunca ihtiyacı olan öğrencilerimize 250 TL burs yardımı yapıyoruz.

 

Bu anlamlı projeye katkıda bulunan esnafımızı ziyaret edip, teşekkür plaketi veriyoruz. Esnafımızın iş yerlerinin girişine 'Bu iş yeri öğrencilerin okumasına katkı sağlamaktadır' yazılı tabelayı kendi ellerimle asıyorum” dedi.
 

“ÇUKUROVA’NIN FİLİZLERİ YEŞERİYOR”

Salih Bebe Mağazası Sahibi Ali Karaçalı’ya teşekkür ederek, plaketi iş yerine asan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “250 lira bir öğrenci için çok büyük bir para. Bu kadar küçük meblağları bulamadıkları için eğitim hayatını yarım bırakıp dönen öğrencilerimiz var.

 

Biliyorsunuz, yasal olarak belediyelerin burs verme gibi bir şansı yok. Ama Çukurova’nın Filizleri projesi sayesinde sizin gibi hayırseverlerle, iş adamlarımız, site sakinleri ile öğrencileri bir araya getiriyoruz. Biz de belediye olarak bu işin manevi hazzını yaşıyoruz. Esnafımıza ve halkımıza çok teşekkür ediyorum. Çukurova'nın filizleri büyüyor, yeşeriyor. Çocuklarımızı hayata kazandırmış olmanın mutluluğu yaşıyorum" diye konuştu.

Başa dön tuşu