ÇUKUROVA

ÇUKUROVA’NIN FİLİZLERİNE DESTEK SÜRÜYOR

Esnafın iş yerlerine plaketlerini asarak teşekkür eden Başkan Çetin, “Çukurova’nın Filizleri projemiz ile yüzlerce öğrencimizin burs almasını sağladık. İş adamlarımız, esnaflarımız ve halkımızın katkısıyla ihtiyacı olan öğrencilerimize 250 TL burs yardımı yapıyoruz.

 

Bu anlamlı projeye katkıda bulunan esnafımızı ziyaret edip, teşekkür plaketi veriyoruz. Projeye katkı koyan tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Çukurova’nın filizleri büyüyor, yeşeriyor” dedi.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’nın Filizleri projesine öğrencilere burs vererek katkı koyan iş yerlerini ziyaret etti. Esnafa destekleri için teşekkür eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, iş yerlerinin girişine, “Bu iş yeri öğrencilerin okumasına katkı sağlamaktadır’ yazılı tabelayı kendi elleriyle astı.

 

Proje kapsamında öğrencilere burs veren La Noche sahibi Murat Tokgöz, Enes Fırın sahibi Şahin Kot, Maki sahibi Gürkan Şeref ve Dostlar Kebap sahibi Alper Dostlar’ı ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Yasal olarak belediyelerin burs verebilmesi mümkün değil. Ancak Çukurova’nın Filizleri projemiz ile şu ana kadar yüzlerce öğrencimizin burs almasını sağladık.

 

İş adamlarımız, esnafımız ve halkımızın katkısıyla, yılda 10 ay boyunca ihtiyacı olan öğrencilerimize 250 TL burs yardımı yapıyoruz. Bu anlamlı projeye katkıda bulunan esnafımızı ziyaret edip, teşekkür plaketi veriyoruz. Esnafımızın iş yerlerinin girişine ’Bu iş yeri öğrencilerin okumasına katkı sağlamaktadır’ yazılı tabelayı asıyoruz” dedi.

 

“ÇUKUROVA’NIN FİLİZLERİ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”

Ziyaret ettiği kafe ve restaurantlarda vatandaşla sohbet eden ve talepleri dinleyen Başkan Çetin, projeyi halka da anlattı. Çetin, “Burada içtiğiniz bir bardak çayın öğrencilere dönüşümü burs şeklinde oluyor. 250 lira bir öğrenci için çok büyük bir para. Bu kadar küçük meblağları bulamadıkları için eğitim hayatını yarım bırakıp dönen öğrencilerimiz var.

 

Çukurova’nın Filizleri projesi sayesinde hayırseverlerle öğrencileri bir araya getiriyoruz. Bizlere omuz veren esnaflarımız sayesinde öğrencilerimizi okutuyoruz” diye konuştu. 
 

Esnafın yanı sıra vatandaşlardan da tebrik alan Çetin, “Ben Belediye Başkanı olarak çocuklarımızı hayata kazandırmış olmanın mutluluğunu ve manevi hazzını yaşıyorum. Çukurova’nın Filizleri her geçen gün büyüyor, yeşeriyor. Gönüllülük esasına dayanan projemize can suyu olmak isteyenleri bekliyoruz” ifadesini kullandı

Başa dön tuşu