ÇUKUROVA

Çukurova Soner Çetin etrafında birleşti

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 5 yıldır aksatmadan sürdürdüğü Halk Günü’nü, bu haftada gerçekleştirdi.

 

Halk Günü’nde Çukurovalıların sorunlarını dinleyen ve verdiği talimatlarla anında çözüm üreten Başkan Çetin, belediyeye 5 yıldır siyaset sokmadığını, toplumun her kesimine eşit ve adaletli hizmet götürdüğünü belirtti.

 

REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ

Başkan Çetin, son kamuoyu yoklamalarıyla ilgili açıklamalar yaptığı konuşmasında, “İki araştırma sonucu elimize geçti. Bunlardan ilki Çukurova’daki desteğimizin yüzde 67’nin üzerinde olduğunu ortaya koyuyor. Son araştırma ise yüzde Çukurovalıların Soner Çetin’e desteğini yüzde 73,2 olarak gösteriyor. Biz yüzde hedefimizi yüzde 70 olarak belirlemiştik. Hedefimize ulaştığımız görülüyor. Bu araştırmada AK Parti’li hemşerilerimizin yüzde 40’a yakın oranda bize oy vereceklerini görüyoruz. MHP’li vatandaşlarımız ise bana yüzde 30 oranında destek veriyor. Yani toplumun her kesiminden destek alıyoruz. Bu da bizim omzumuzdaki sorumluluğu artırıyor. Ancak rehavete kapılmayacağız ve son güne kadar aynı tempoda çalışacağız” dedi.

 

ÇUKUROVA’DA RAKİPSİZİZ

Çukurova’da rakipsiz olduklarını vurgulayan Başkan Çetin, “Biz gücümüzü ve enerjimizi hemşerilerimizin bize verdiği gönülden destekten alıyoruz. Biz de tüm Çukurovalılara eşit ve adaletli hizmet götürüyoruz. Her zaman hemşerilerimizin yanındayız ve destekçisiyiz. Kimse bizden yasal sınırlar dışında bir şey beklemesin. Yasa dışı beklentisi olanlar da zaten bize oy vermesinler” şeklinde konuştu.

 

Başkan Soner Çetin katılımcı ve halkçı belediyecilik anlayışını ikinci hizmet döneminde de sürdüreceklerini belirterek, “Önümüzdeki dönemde büyük projelerle halkımızın yaşam kalitesini yükselteceğiz ve bunları yaparken cumhuriyet değerlerinden taviz vermeyeceğiz” ifadesini kullandı.

 

Başa dön tuşu