ÜNİVERSİTE

Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde Mezuniyet Heyecanı Vardı

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Duygu Saban, Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

“Adalet, Eşitlik ve Meslek Etiğinden Taviz Vermeyin.”

Açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Duygu Saban, büyük bir özveri ile mimarlık disiplininin gerektirdiği tüm bilgileri öğrencilere aktardıklarını ifade ederek, yerel yönetimlerle oda ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalıştıklarını söyledi. Prof. Dr. Saban öğrencilerine tavsiyelerde bulunarak, Çukurova Mezunu olduklarını unutmamalarını, adalet, eşitlik ve meslek etiğinden taviz vermemelerini istedi.

 

“Tasarımın Peşinden Koşun.”

Ozan Tüzün de öğrencilere tasarımın peşinden koşmaları gerektiğini ifade ederek, Mimarlar Odası Adana Şubesi olarak öğrencilerin yanında olduklarını söyledi. Öğrencilere ada hakkında bilgi veren Tüzün meslek etiğine her daim özen göstermelerini istedi.

 

Keplerini Fırlatan Öğrenciler Mezun Oldu.

Açılış konuşmalarının ardından bölüm birincisi Erdem Çakıl’a Bölüm Başkanı Prof. Dr. Duygu Saban plaket ve diplomasını takdim ederken, diğer öğrencilerinde diplomalarını almasının ardından kepler havaya fırlatılarak öğrenciler mezun oldu.

  

Başa dön tuşu