SİYASET

ÇULHAOĞLU ilçe başkanları ile ilk toplantısını yaptı.

İlçe kongrelerimiz vatana millete hayırlı olsun. Ne mutlu bizlere vatanımız, milletimiz için cesurca ayağa kalkıp ülkemizin makus talihini yenmek hedefiyle el ele verip tüm teşkilatlarımızı tamamladık.

 

‘İlçe başkanlarına hayırlı olsun dileklerimle başarılar diliyorum. İlçe başkanlarımız bu güne kadar kurucu ilçe başkanıydınız. Şu an seçilmiş ilçe başkanları olarak görevlerinizi en iyi şekilde sürdüreceksiniz. Bugün’ den itibaren İl Başkanlığı’nın koordinesinde halkla buluşacak, üye kayıtlarına hızlı bir şekilde devam edeceksiniz. Her kesimden vatandaşlarımızı İyi Parti’ ye davet edeceğiz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır’ sözünü rehber edinen vatan sevdalısı vatandaşlarımızı İyi Parti çatısı altına davet ediyorum. Genel başkanımız Sayın Meral AKŞENER hanımefendinin de ‘geçmişte görüşü ne olursa olsun gömleklerinizi çıkartmadan gelin. Gömleklerinizin üzerine de vatanperverlik ceketini giyin. Ortak paydamız vatan sevgisidir’ demektedir. Her kesimden tüm vatandaşlarımızı İyi Partiye kazandıracağız’ sözü ile hareket edeceğiz.

 

Hedefimiz yerel de İyi Parti flamasını zirveye dikmek, cumhurbaşkanlığı seçiminde de,  genel başkanımızı,  cumhurbaşkanlığı makamına taşımak olacaktır.

 

Adana’mız 100 bin imzayı toplamaya muktedir bir il’ dir. Cumhurbaşkanlığı ile birlikte parlamenter sistemi yeniden tesis edip, Türkiye’ yi Atatürk’ün kurduğu, bize emanet ettiği cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatma azmi ile yolumuza devam edeceğiz.

 

İlçe başkanları ile yaptığımız toplantıda tüm ilçe başkanlarının heyecanı yüzlerinden okunuyordu. Bu heyecanla İyi Parti hak ettiği iktidar mücadelesini kazanacak, ülkemize gerçek demokrasiyi getirecektir. Allah yar ve yardımcımız olsun’

 

M. Metanet ÇULHAOĞLU Önderliğinde

Yapılan toplantı sonunda söz alan ilçe başkanları İyi Parti Adana ilçe teşkilatları olarak, karşılıklı güven ve işbirliği içinde partimizi Adana da 1. Parti yapacağız. İl başkanımız M. Metanet ÇULHAOĞLU önderliğinde, halkın desteği ve teveccühü bizleri mutlu sona ulaştıracaktır dediler.

     

ADANA İLÇE BAŞKANLARIMIZ

Seyhan İlçe Başkanı Güngör KÖSE, Çukurova İlçe Başkanı Azime KOCACIK, Sarıçam İlçe Başkanı Ahmet KÖSE, Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet KARA ,Ceyhan İlçe Başkanı Nusret SAÇLI, Kozan İlçe Başkanı Hamza GÜLTEKİN, İmamoğlu İlçe Başkanı Fatih KARA, Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet KOCA, Pozantı İlçe Başkanı Mustafa ARIKAN, Aladağ İlçe Başkanı Bekir KAPLAN, Karataş İlçe Başkanı Yılmaz ÖZTÜRK, Yumurtalık İlçe Başkanı Mustafa ERZİN, Feke İlçe Başkanı Doğan ATASEVER, Tufanbeyli İlçe Başkanı Kara KARALI, Saimbeylı İlçe Başkanı Hüdaverdi AKÇAL.

 

Başa dön tuşu