SİYASET

CUMHUR İTTİFAKI ÇUKUROVA’DA TEK YÜREK

Ak Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin’in ve MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ’un da hazır bulunduğu toplantı da Çukurova Seçim stratejisi belirlendi.

 

YUSUF BAŞ: ‘’BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’’

Yaptıkları özverili ve uyumlu çalışmalardan dolayı Meclis Üyesi Adaylarına, Ak Parti ve MHP İlçe Başkanlarına teşekkür eden Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf BAŞ, ‘’ Cumhur İttifakı tam pres sahada. Sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamak üzere çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın teveccühü bizden yana. Sağladığımız birlik ve beraberlik ruhuyla Cumhur İttifakı olarak Çukurova’yı üretken ve Gönül Belediyeciliği ile tanıştıracağız. Bunu hep birlikte başaracağız’’ diye konuştu.

 

‘’PROJELERİMİZ HAZIR’’

Çukurova’nın tüm sorunlarını tespit ettiklerini ifade eden Yusuf Baş, ‘’her kesimi mutlu edecek projelerimiz hazır durumda. Projelerimizi katıldığım televizyon programlarında ve toplantılarda zaman ölçüsünde vatandaşlarımızla paylaşıyorum. Çok kısa zaman içerisinde kitapçık haline getirerek vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Aynı zamanda tüm basınımızın katılacağı bir ‘Proje Tanıtım Toplantısı’ ile kamuoyuna duyuracağız’’ şeklinde konuştu.

 

‘’BİZİM İTTİFAKIMIZ AÇIK SEÇİK ORTADA’’

Cumhuriyet Halk Partisi’nin gizli ittifaklar kurduğunu aktaran Başkan Adayı Yusuf BAŞ, ‘’HDP ile ittifak kuran bir zihniyetten ne Çukurova’ya, Ne Adana’ya ne de Ülkemize hiçbir fayda gelmez. PKK kumandalı bir partiyle ittifak kurduklarını gizlemeye çalışıyorlar. Oysa bizim ittifakımız açık seçik ortada. Bizim cumhuriyet Halk Partisine oy veren, gönül veren kardeşlerimize diyecek sözümüz yok. Ama onların da bu gerçeği görmelerini sağlamamız gerekiyor. İnanıyorum ki; vatanını, milletini seven hiçbir vatandaşımız PKK ile arasına mesafe koyamamış bir sözde partiyle, her ne sebepten olursa olsun yakınlaşmayı onaylamaz’’ ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu