SİYASET

Cumhur İttifakı’nı Zirveye Çıkaracağız

ADANA – Karaisalı Belediye Başkanı ve Karaisalı Belediyesi Cumhur İttifakı MHP Adayı Saadettin Aslan, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Cumhur İttifakı çatısı altında birleşmesinin ardından, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Karaisalı Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Saadettin Aslan, seçim çalışmalarını AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Cavit Namdar, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte ilçeye bağlı mahalleleri gezerek sürdürüyor.

 

Girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirten Karaisalı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Adayı Saadettin Aslan, “Göreve geldiğimiz 2014 yılından itibaren sürekli vatandaşlarımızla iç içe olduk. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ile birlikte Karaisalı’yı ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalıştık. Vatandaşlarımızın takdiriyle tekrar bu göreve seçilirsem Karaisalı’nın çehresini değiştirmek ve ilçeyi turizm merkezi haline getirmek için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Aslan, ‘Cumhur İttifakı’nı Rekor Oy Oranıyla Karaisalı’da Zirveye Çıkaracağız

 

Cumhur İttifakı MHP Adayı Saadettin Aslan konuşmasının devamında ise, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin geleceği ve milli bekası için tek çatı altında birleşmesinin ardından bizler de Cumhur İttifakı’nı Karaisalı’da rekor oy oranıyla zirveye çıkarmak için çok çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da köylüsü ve şehirlisi ile bir olamaya devam edeceğiz. Parti ayrımı yapmadan Karaisalı için bir bütün olup, çok çalışacağız. İlçemizi hak ettiği noktaya taşımaya hep birlikte devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Başa dön tuşu