BÜYÜKŞEHİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tam destek

Sürücü kursu temsilcilerinin sorun, talep ve takdirlerini dinleyen Başkan Hüseyin Sözlü, burada yaptığı konuşmada beş yıllık hizmet süresince Adana’da görünür hizmetlerinin yanı sıra fiziki rehabilite çalışmalarını tamamladıklarını ve kentin gelecek yüz yılını kurtaran planlamayı haritaya işlediklerini belirtti.

 

“YENİ İMAR ALANI AÇMADIK”

Adana’da hem yeni imar alanı açmadıklarını, bir metrekare dahi tarım alanını konut alanına çevirmediklerini söyleyen Başkan Sözlü, “Hem yeni imar alanından hem de kentsel dönüşümden bir arada bahsedemezsiniz. Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım. Ceyhan’da 15 yıl önce 60 dolmuş kooperatifi vardı, 15 yıl sonunda yine 60 olarak kaldı. Adana’da da bu böyle olacak” dedi.

 

 “CUMHURBAŞKANIMIZIN HASSASİYETİ HAKLIDIR”

“Adana’da turizm olsun diyerek kentte gelecek hayali kuranlar önce bunun alt yapısını hazırlamalı” diyerek sözlerine devam eden Başkan Sözlü, “Adana için hiç yuvarlak laflar etmedim. Alt yapıyı hazırladık, planlara haritalara işledik. İkinci beş yılımızda gözle görülür hale gelecektir tüm bu şehir planlamamız. Cumhurbaşkanımız dikey yapılaşmaya karşı çıkıyor. Burada dikey yapılaşmadan kastı yapı yoğunluğudur. Adana’da bu yapılaşma yoğunluğuna tamamen karşıyız” dedi.

Başa dön tuşu