GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’TÜMSİAD’ın Yol Arkadaşlığını Kıymetli Görüyorum’’

ALAN EL DEĞİL VEREN EL OLMAK

 

TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan,TÜMSİAD’ın 7. Olağan Genel Kurulunun açılış konuşmasında, ‘’Alan el değil, veren el olmak için bu derneği kurduk’’ diyerek, ‘’Ülkemiz için üreten, çalışan ve ekonomiye katma değer sağlayan ama her seferinde belli sermaye odakları tarafından oyunun dışında tutulmaya çalışılan ahlaklı ve dürüst işadamlarının sesi olmaya çalışıyoruz’’ ifadesini kullandı. Doğan konuşmasının devamında, ‘’En büyük gayelerimizden biride, gayri milli unsurların üretim ve ekonomimiz üzerindeki tüm vesayetçi politikalarının aksine, yerli ve milli kavramlarının peşinde koşmaya çalışan bireyler olabilmektir’’ açıklamasında bulundu.

 

ÖNCE YOL ARKADAŞI SONRA YOL

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da konuşmasında,TÜMSİAD’ın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemize hizmet etmesinin yanında, Hakkın ve hakikatın yanındaki güçlü duruşunu sürdüreceğine yürekten inandığını söyleyerek, TÜMSİAD’ın, Türkiye’nin demokrasisine ve ekonomisine verdiği destek için de her birine ayrı ayrı şükranlarını belirtti. Erdoğan, ‘’ İnşallah sizlerle ülkemizi hem sıkıntılarından kurtaracak, hem de geleceğe hazırlayacağız. ‘Önce yol arkadaşı, sonra yol’ anlayışı ile İnşallah geleceğe yürüyeceğiz. Asıl bu yolda kimlerle yürüdüğümüze önem veriyoruz. Bu bakımdan, temsil ettiği misyonla örnek bir duruş sergileyen TÜMSİAD’ın yol arkadaşlığını kıymetli görüyorum" dedi.

 

TÜMSİAD 7.Olağan Genel Kuruluna, Adana Şubesi Genel Merkez delegelerinden Başkan Yakup Kutluca, Oğuz Akkaya ve  Ahmet Kalenderoğlu’nun yanısıra, Hakan Çakmak, Sami Karnas, Serdar Oğuz, Rıdvan Akın, Nizam Kürtdiş, Yalçın Kartal, Abdurrahman Kutluca ve Ahmet Nursi Kartal misafir olarak katıldı.

Başa dön tuşu