SPOR

CUMHURİYET BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADI

Etkinliğe Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarkan Kulak,Şentürk Çalık,Tekin Taylancı,İsmail Tanrıverdi, Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu,Adana Demirspor Takım Kaptanı Murat Akın ve Adana Demirspor Kulübü Altyapı Teknik Sorumlusu Cengiz Hoşfikirer katıldı.

 

Adana Demirspor Futbol Okullarının ve altyapı kategorilerinin kortejiyle başlayan etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

 

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Tarkan Kulak “Türkiye’nin köklü kulüplerinden olan,sporda daima kardeşliği,dostluğu ve centilmenliği ön plana çıkaran,verdiği mücadele ve taraftarının desteğiyle her zaman Türkiye’nin gururu olmayı başaran Adana Demirspor, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan büyük bir camiadır. Bu amaçla Türk futbolu ve Adana Demirspor’un geleceği gençlerle bu özel günde biraraya gelmiş bulunmaktayız.

 

Başkanımız sayın Murat Sancak, Geleceğin Demirspor’unu inşaa etmek adına altyapıya büyük önem vermektedir. Tesisleşme anlamında attığımız ve atacağımız adımlar da bunun en büyük göstergesi olmaktadır.

 

2018-2019 sezonunda 9 futbol okulumuz ve 300 sporcumuz bulunmaktadır. Amacımız her geçen gün bu sayıyı arttırmaktır. İlk hedefimiz  30 futbol okulu ve 3 bin sporcuyu bünyemizde barındırmaktır.

 

Bizim amacımız çocuklarımızı eğitim yuvalarında keşfedip Adana Demirspor’a kazandırmaktır. Bu doğrultuda, 4 Merkez ilçe dediğimiz Seyhan,Çukurova,Yüreğir ve Sarıçam’da 231 ilköğretim okulundan 67 Bin öğrenciye ulaşıp,futbol akademimizi oluşturup, seçmelerimizi yaparak, yetenekli gençlerimizi önce Adana Demirspor’a, sonra da Türk Futboluna armağan etmektir” dedi.

 

Adana Demirspor Tesisleri’nde 16 takımın katılımıyla birbirinden tempolu maçların yapıldığı organizasyonun başlama vuruşunu Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Kulak ve Teknik Direktör Hakan Kutlu yaptı.

 

Turnuva renkli görüntülere sahne olurken, çocukların sahada verdiği mücadele veliler tarafından büyük alkış topladı.

Başa dön tuşu