SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisine Büyük Katılım

Kiremithane Mahallesi sakinleri arasında yer alan Mehmet Anlar ile Musa Alan’ın öncülüğünde gerçekleşen üye kaydı sonrasında düzenlenen katılım töreninde, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ayhan Barut, Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel’de yer aldı.

 

Törende kısa bir konuşma yapan Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel; aramıza hoş geldiniz, sizinle birlikte gücümüze güç katacak yerelde ve genelde iktidara yürüyeceğiz. 2019 Seçimleri ülkemiz için dönüm noktası olacak, bu ülke sahipsiz değil dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Barut ise; değerli arkadaşlar bugün burada yaşanan coşku ve sevinç; Yüreğir İlçe Belediyesi ile birlikte Adana Büyük Şehir Belediyesini alacağımızın göstergesidir. Ve tabii ki iktidara yürüyüşümüzün ayak sesleridir.  Kararlılığınız, Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan inancınız gözlerinizden okunuyor. Sizlerle birlikte özlediğimiz, beklediğimiz halkın belediyesi, halkın iktidarını yeniden kuracağız. Halk için, hak için, hizmet için çıktığımız yolda birlikte engelleri aşacak, birlikte seçim zaferleri kazanacağız, aramıza hoş geldiniz dedi.

 

Beş Mahalleden Üye Kaydı Gerçekleşti

Kiremithane Mahallesi Şark Kıraathanesinde düzenlenen üye katılım ve rozet takma törenine Kiremithane Mahallesinin beraberinde Selahattin Eyyubi, Serinevler,  Atakent, Dadaloğlu Mahallelerinden de katılım gerçekleşti.

 

Şark Kıraathanesinde düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisine katılan yeni üyeler; Yeter artık, AKP gitmelidir. Aşındırılan Cumhuriyet değerlerini yeniden güçlendirecek, özlenen laik demokratik hukuk devletini yeniden inşa edecek, düşüncenin suç olmayacağı, insanların işsizlik, açlık korkusu yaşamayacağı bir ülke ancak Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarıyla gerçekleşir. İşte bunun için Cumhuriyet Halk Partisi’ndeyiz dediler.

 

Başa dön tuşu