SİYASET

Cumhuriyetimizin 95. Yılını Kutlamanın Gururu İçerisindeyiz

Akan, tarihi şan ve şerefle dolu milletin, kurtuluş mücadelesini vererek, kurduğu Cumhuriyetin 95. yıl dönümünü kutlamanın onuru ve gururu içerisinde olduklarını söyledi.

 

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Akan, mesajının devamında şunları söyledi;

 

“Milli Mücadele ile birlikte kurulan Cumhuriyetimiz, atalarımızdan bizlere bıraktığı en büyük mirastır. Bu mirası koruyarak, özellikle son yıllarda ülkemizde gerçekleştirilen yatırımlar ile birlikte, Cumhuriyetimizin korunması ve dünyada söz sahibi ülkeler arasında yerini alması konusunda çok önemli atılımlar gerçekleştirilmiştir.

 

Ülkemizin, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olarak güçlü bir şekilde varlığını sürdürmesi, bir çok ülkenin vizyonunu belirlemiştir. Ülkemizi, bu günlerden daha da ilerilere taşımak için, tüm milletimize görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu uğurda çalışmalı atalarımızdan emanet aldığımız Türkiye’mizi çocuklarımıza daha da güçlü bir ülke olarak bırakmalıyız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Harbi Kahramanlarımızı, ebediyete intikal eden devlet adamlarımızı, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan kılan Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, Kahraman Gazilerimize en derin şükranlarımızı sunuyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Başa dön tuşu