SANAT

Dede Bana Atatürk’ü Anlat

Bir haber portalı için kaleme aldığı 'Dede Bana Atatürk'ü Anlat' adlı yazılarını kitaplaştıran Prof. Dr. Ahmet Necmi Yaşar, yoğun bir emek ve hazırlık sonrasında kitabını Adana Kitap Fuarı'na yetiştirmeyi başardı.
 
 12 ve 13 Ocak saat 11 ile 14 arası Kahramanlar.Org standında kitaplarını imzalayacak olan Prof. Dr. Yaşar, "Tüm okurlarımı ve dostlarımı, çocukları ve torunlarıyla birlikte kitap fuarındaki standımıza bekliyorum. Bu kitap, bu ülkenin kurucusu ve devrimlerinin önderi Mustafa Kemal Atatürk'ün nasıl zorlu süreçleri aşarak başarılı olduğunu anlatıyor.
 
 
Ancak kitabın en önemli özelliği Mustafa Kemal Atatürk'ü tanımak ve anlamak isteyen çocuklarımıza hitap edebilecek bir dille yazılmış olması. Dileğim; torunları ya da çocuklarına Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatmak isteyen büyüklerin bu kitabı bir rehber olarak değerlendirebilmeleri. Torunum Ahmet Rüzgar Özlü'yle birlikte hazırladığımız bu kitabın anlamı ve manevi değeri çok büyük" diye konuştu.
 
 
Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Ahmet Necmi Yaşar'ın imza günü 12 – 12 Ocak saat 11 ile 14 arasında Adana Kitap Fuarı Kahramanlar.Org standında gerçekleştirilecek.

Başa dön tuşu