SPOR

Demirspor günün ilk hazırlık maçını kaybetti

Günün ilk hazırlık maçında Romanya’nın Craiova takımıyla karşılaşan mavi lacivertliler sahadan 2-1 lik mağlubiyetle ayrıldı.

 

Teknik Direktör Yılmaz Vural karşılaşmaya; Çağlar,Hakan,Adil,İsmail,Orhan,Hamidou,Emre Nefiz, Erkam Develi, Berk Yıldız,Kosecki ve Kaan Türkmen ilk 11 ile başladı. Oyuna sonradan Mitroviç,Filip ve Yiğit Kadıoğlu dahil oldu.

 

Romanya takımı Craiova’nın attığı iki gole Kosecki’nin attığı golle cevap veren Adana Demirspor günün ilk hazırlık maçını kaybetti.

 

Günün ikinci hazırlık maçında Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Giresunspor ile karşılaşan Adana Demirspor, yeni transfer Semih Güler’in attığı golle karşılaşmayı 1-0 üstünlükle tamamladı.

 

Giresunspor maçına mavi lacivertliler ; Kurtuluş,Emre Uğur, Tayyşb Talha,Semih,Kaan Kanak,Anderson, Vedat, Erdal, Süleyman Koç,Jonathan Legear ve Pote ilk 11 ile başladı. Karşılaşmaya Ahmet Sabri Fener,Hamidou Traore ve Yiğit Kadıoğlu dahil oldu.

 

Karabükspor maçı hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek olan Adana Demirspor 17 Ocak Perşembe günü kampı tamamlayacak ve Adana’ya dönecek.

 

Başa dön tuşu