GENEL

Diş tedavilerinde dış dünyayla rekabet edecek beceriye sahibiz

Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) Akademi ve Adana Diş Hekimleri Odası işbirliği ile  “İmplant Cerrahisinde Atrofiye Çenelerde Otojen Greft Uygulamaları” semineri düzenlendi.

Adana Diş Hekimleri Odası Dt. Asım Savaş Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seminere Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız – Diş – Çene Cerrahisi Anabilim Dalından Prof. Dr. Yaşar Özkan konuşmacı olarak katıldı.

 

DT. GÜLER, “BİLİMSEL TOPLANTILARIMIZ SÜRECEK”

Mesleki gelişim açısından sürekli bilimsel toplantılar düzenlediklerini belirten Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Avrupa Birliğinde çalışan diş hekimleriyle Türkiye’deki diş hekimlerinin hizmet kalitesi aynı. Hastalarımızın yararına sunduğumuz nitelikli diş tedavileriyle dış dünyayla rekabet edecek bilgi, berceri ve donanımına sahibiz. Gelişen tıbbi görüntüleme sistemleri, 3 boyutlu tomografik görüntü ve özel geliştirilen bilgisayar programları gibi çağın gerektirdiği teknoloji ve yenilikleri yakından takip ederek hem kendimizin hem de hastalarımızın hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Bugün bir bilimsel toplantıda yine birlikteyiz. Sizlere ve bilgilerini bizlerle paylaşacak olan hocamıza çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

PROF. DR. ÖZKAN, “İMPLANT UYGULAMALARI RUTİN HALE GELDİ”

İmplant uygulamalarının rutin bir tedavi haline geldiğini ifade eden Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız – Diş – Çene Cerrahisi Anabilim Dalından Prof. Dr. Yaşar Özkan, ‘İmplant Cerrahisinde Atrofiye Çenelerde Otojen Greft Uygulamaları’ konu başlığıyla verdiği seminerde ‘Kompleks Vakalarda Sert Doku Düzenlemeleri; Endikasyon, Planlama Ve Sonuçları’ konularında katılımcı diş hekimlerini aydınlattı.

Başa dön tuşu