GENEL

Dostluk kazandı

Nehir Halı Saha’da düzenlenen mini futbol turnuvası öncesinde gerçekleştirilen seromoniye; Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, Grup Müdürleri Recep Yavuz, Halil Ayhan, Kamil Kurt, Ömer Kılıç, Ahmet Balıkcı, Başkanlık Birim Müdürleri,  Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Onursal Başkanı Ahmet Coşar, Oda Başkanı Ali Farsak, Oda Sekreteri Hasan Ağlıç, Oda Saymanı Mustafa Kır, Sportif Faaliyetler Komisyon Başkanı Şahin Boyacı  ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, 2.Başkan Sait Güleç, Genel Sekreter Ömer Üney, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arat, Çukurova Pres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Engin Kanber katıldı.

Karşılaşmalar öncesinde; Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Farsak ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’e bir buket çiçek takdim eden Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, Vergi Haftası etkinliklerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Tunalı, kamu hizmetlerinin etkili ve verimli yürütülmesi için vergi gelirlerinin büyük önem taşıdığını, vergi bilincinin artırılmasının yanı sıra vergiye gönüllü uyumunun sağlanması amacıyla Vergi Haftası kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdiklerini, bu etkinliklere gerek Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası  gerekse de Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin büyük katkı sağladığını ifade etti.

DOSTLUK VE CENTİLMENLİK ÖN PLANDA

Vergiyi tabana yayabilmek, toplumda vergi bilincini geliştirmek, farkındalığı artırmak, vergilendirilmiş kazancın kutsallığına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen VERGİ HAFTASI çerçevesinde düzenlenen halı saha futbol  turnuvasına, Vergi Dairesi takımı ile Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ve Basın takımları katıldı. Dostluk ve centilmenliğin ön planda olduğu karşılaşmalar güzel görüntülere sahne oldu.

VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI  TAKIMI

Recep Yavuz, Halil Ayhan, Kamil Kurt, Ömer Kılıç, Ahmet Balıkcı, Hüseyin Oğuz, Taner Canbolat, Ali Şan, Niyazi Özböke, Metin Omuzubozlu, Ali Kılıç, Özgür Uzelakçil, Erdal Özbey, İsmail Oruç, Kadir Şahin

BASIN

 Cafer Esendemir, Sait Güleç, Ömer Üney,  Hüseyin Arat, Engin Kanber, Sabit Özkeser, Cemil Serezli, Ufur Orhan, Görkem Serezli, Çetin Ulucan, Yusuf Can Aslan, Nadir Fidancan ve Yusuf Aslan

MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER TAKIMI

Uğur Türkölmez, Çağrı Yoluk, Zafer Mutlutürk, Alper Tokluca, Onur Altınok, Alper Yaltır, Süleyman Koçkan, Uğur Aydın, İsmail Gefeli, Tugay Çevirici, Erkan Baran,

Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada güzel enstantaneler oluştu. Vergi Dairesi Başkanlığı takımı; Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ile Gelir Dairesi Başkanlığı takımı 10-10, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Takımı ile 5-5 berabere kaldı.. Centilmenliğin ön planda olduğu maçlar sonunda kolkola sahayı terk eden takımlar, ikramların yapıldığı stantda hem sohbet ettiler hem de maçın değerlendirmesini yaptılar.

Başa dön tuşu