SPOR

Dr. Ercan Atalay ASKF’yi bombaladı

Deneyimli gazeteci-radyocu K. Yalçın Göl’ün Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Radyo Pembe radyolar arasında farkını göstermeye devam ediyor..

Adana sporu ile ilgili tüm gelişmeler detaylarıyla konuşulurken, dinleyiciler  0552.719 09 49 WhatsApp hattına soru ve eleştirileri ileterek programa katıldılar..

Perşembe günleri saat 9: 49’da yayınlanan sporun tüm detaylarıyla ele alındığı Kamil Yalçın Göl, İsmet Tanlı ile Zeki Ateşok ’un yer aldıkları  “SPOR EXTRA” isimli program Radyo Pembe’de yine büyük ilgi gördü…

KAPALI KAPILAR ARDINDAN YÖNETİLİYOR

Adanaspor, Botaşspor ile Adana Demirspor başta olmak üzere birçok kulüpte yöneticilik ve ASKF ’de Genel Sekreterlik yaptığını belirten Dr. Ercan Atalay, “Spor ile dopdolu geçen yaşantım boyunca hep ekip ruhuna inandım. Ama şu an ASKF ’de ne yönetim ne de ekip ruhu diye bir şey var. Başkan Ahmet Bozan tek başına kararlar alıyor ve uygulamalar yapıyor. Kendisini eleştirenleri de adeta düşman ilan ediyor. Şeffaf bir yönetim anlayışı kesinlikle yok. ASKF kapalı kapılar ardından yönetiliyor. Başkanlık kimsenin tekelinde olmamalıdır” diye konuştu..

GELEN GİDENİ KESİNLİKLE ARATTI

Başkan Ahmet Bozan’ın seçim öncesi verdiği sözleri yerine getirmediğini açıklayan Atalay konuşmalarını şöyle sürdürdü, “Sporu bir bütün olarak kucaklamayan ASKF yönetimi ciddi anlamda hayal kırıklığı yaratmıştır. Gelinen noktada başta Başkan Ahmet Bozan ile ASKF yönetimine spor camiasının güven ve desteği kaybolmuştur. Günü kurtarmaktan başka 2,5 yıldır hiçbir şey üretmeyen ve birçok kesim ile küs olan ASKF adeta geçmişini aramaktadır. Spor kulüpleri ile camiası Merhum Ali Gülleri dönemini özlemle aramaktadır..”

Adana’nın sporda sesi olma yolunda programlarıyla iddialı olduğunu gösteren Radyo Pembe, bundan sonra K. Yalçın Göl ve ekibiyle çıtayı daha da yükseltmek istiyor.

 

Başa dön tuşu