SAĞLIK

Dt. Güler, “Asıl amacımız halkımıza daha iyi sağlık hizmeti sunmaktır”

BİLGİLERİMİZ GİBİ ODAMIZIDA GÜNCELLEDİK

Doç. Dr. Seda Özturan ve Dişhekimi Dr. Ahmet Kiğılı’nın konuşmacı olarak katıldığı yenilenen salonda gerçekleştirilen bilimsel toplantıda odalarına yaptıkları tadilat ile modern ve çağdaşlığın yanında daha çok kullanılır olmasına özen göstererek güncellediklerini söyleyen Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Güler, burada yaptığı konuşmada “Odamızın binasını yeniden dekore etmenin mutluluğuyla ilk toplantımızı yapıyoruz. Yönetim ve denetim kurulu üyeleri olarak kendi muayenehanelerimizi yenilemiş gibi mutlu olduk. Bu olumlu değişiklikte bizlere destek veren başta mimarımız Tuğba Ülgen’e, tadilat süresince işin başında duran Dt. Nevin Kileci Beysun ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Mesleğimizdeki değişikleri ve gelişmeleri yakından takip ederek siz üyelerimize aktarmaya devam ediyoruz. Biz dişhekimlerinin bilgi güncellemelerindeki asıl hedefin halkımıza daha iyi sağlık hizmeti sunmak olduğu herkes tarafından bilinmektedir. İnsanlar yıllardır eğri, çarpık ve eksik dişlerle gezdi. Gelişen teknolojiyle birlikte daha estetik, daha kullanışlı dişler yaparak hastalarımızın görüntüsünü düzelttiğimiz gibi çiğneme fonksiyonları yerine gelmektedir. Görüntü güzelliği ve beslenme sağlığına kavuşan hasta mutlu olmaktadır. Mutlu hasta demek mutlu dişhekimi demektir. Bu gün yine implant konusunda bilgilerimizi güncelleyeceğiz. Bilgilerini bizlerle paylaşacak olan hocalarımıza ve geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

DOÇ. DR. SEDA ÖZTURAN

Periodontal tedaviler, implantoloji ve lazer klinik çalışmaları olan Doç. Dr. Seda Özturan, “Yumuşak doku mu? Sert doku mu?” başlıklı sunumunda Periimplanter hastalıklar için risk faktörleri. Periimplanter yumuşak doku problemlerinin giderilmesi. İmplantolojide ileri estetik ve periimplantitis tedavisinde rejeneratif yaklaşımlar konularına açıklık getirdi.

 

DR. DT. AHMET KİĞILI

Estetik ve prostetik dişhekimliği için yurt dışında eğitim çalışmalarını sürdüren Dişhekimi Dr. Ahmet Kiğılı, “Altı Üstü İmplant Üstü Protez” konulu sunumunda İmplant üstü protetik seçenekler ve sıkça yapılan hatalar. Simamte ile vida tutuculu protez restorasyonların uzun dönem sonuçları İmmediat yükleme, implant üstü hareketli, ve Hybrid protezler. Plandan finale implant üstü protetik planlamalar ve protetik bitime kadar geçen süre analizleri hakkında bilgi paylaşımda bulundu.

 

Başa dön tuşu