SEYHAN

DÜĞÜNE GİTTİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Emine-Mehmet Baygut’un düğünü için CHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Kasım Karaköse tarafından ilçeye davet edilen Başkan Zeydan Karalar, halkın sevgi seliyle karşılaştı. Düğün daveti için gittiği ilçede yüzlerce kişinin coşkulu karşılamasına tanıklık eden Başkan Karalar, “31 Martta İmamoğlu’nda CHP hem ilçe hemde büyükşehir oylarında birinci çıkacak. Bu sevginizi coşkunuzu görünce buna inandım. Kendi çocuğunuz Kasım Karaköse ile yine sizin çocuğunuz Zeydan Karalar’ı birinci yapacaksınız ben buna inanıyorum” dedi.

 

İMAMOĞLU’NA ASFALT SÖZÜ

Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na oturduğu gün sonbahara kadar ara sokak ana cadde ayrımı yapmadan İmamoğlu’nun asfaltını kendisinin yapacağının sözünü veren Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi:

 

“Kasım kardeşim de bende resmi olarak CHP’nin adayıyız ve partimiz CHP ama ikimizde halkın adayıyız. İmamoğlu’nda gördüğümüz bu sevgi ve coşku bizim umutlarımızı bir kat daha arttırıyor. Bizler Seyhan Belediyesi’nde nasıl herkesi kucaklayan hizmet anlayışıyla yöneticilik yaptıysak bundan sonrada öyle olacak. 7 düvele hizmet nasıl olur? Belediyecilik nasıl yapılır? Hepsini göstereceğiz.”

 

Başa dön tuşu