GENEL

Dünya Var Oldukça Türk Milleti, Hep Yerini Koruyacaktır

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca yayınladığı mesajında, 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti devletinin milli bütünlüğüne ve demokratik yapısına karşı haince ve alçakça planlanan Fetö darbe girişiminde,onurlu duruş sergileyen kahraman şehit ve gazilerimizi,2’nci yıldönümünde  rahmet ve şükranla andı.

 

 250 vatan evladının şehit edildiği, 2196 vatandaşımızın da yaralanarak gazilik ünvanına kavuştuğunu hatırlatan başkan Kutluca, tarihe kara bir leke olarak geçen bu olayı, millet olarak unutmamız ve dersler çıkarmamız gerektiğinin altını çizdi. 15 Temmuz da gerçekleştirilmek istenilen hain Fetö darbe girişiminin, milletimizin iradesi ile bertaraf edildiğini, tank, tüfek ve uçaklara karşı, istikbalimiz için istiklal savaşı verildiğini belirten Kutluca, milli ve manevi değerlerimizi Allah’ın izniyle, milletimizin iradesi sayesinde koruduğumuzu ifade etti.

 

Kutluca açıklamasında şunları da kaydetti: ‘’Türk milleti her daim vatanını canından aziz bildi.  Ayyıldızlı bayrağının altında toplanarak, bağımsızlığına gölge düşürmek isteyenlere karşı milli birlik ve beraberliğini bozmadı.Dünya var oldukçaTürk Milleti,  aynı ruh ve maneviyatla yaşamaya devam edecektir. İnşallah tarih sahnesindeki yerini hep koruyacaktır.’’

 

15 Temmuz şehitlerine ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Kutluca, gazilerimize ve fedakar milletimize şükranlarını sunarak, TÜMSİAD ailesinin, Cumhurbaşkanlığı yeni sistemi ile ülkemizin daha da güçleneceğine, milli birlik ve beraberliğimizin pekiştirileceğine inandıklarını söyledi.

Başa dön tuşu