ÜNİVERSİTE

Dünyaca ünlü CEO ÇÜ’de

Öğrenci buluşmalarının bu kez ki konuğu Vestel Genel Müdür Yardımcısı Tarık Leloğlu’ydu. İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Azmi Yalçın'ın davetlisi olarak Adana’ya gelen Leloğlu, kendisinin de bir zamanlar öğrencisi olduğu Çukurova Üniversitelilere başarı hikâyesini anlattı.

Türkiye'nin teknoloji ve tasarımdaki yerli gururu Vestel markasının Çukurova Üniversitesi mezunu olan Genel Müdür Yardımcısı Tarık Leloğlu bilgi ve birikimlerini paylaşmak amacıyla öğrencilerle bir araya geldi.

Kariyer Yollarında Öğrencilerin Atmaları Gereken Adımları Anlattı. 

İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Azmi Yalçın'ın davetlisi olarak Çukurova Üniversitesi’ne gelen Leloğlu, fakülte binasında sunum yaptı. Bir zamanlar kendisinin de bu sıralarda oturduğunu ve şuanda dünya markası olan bir firmada üst düzey yönetici olarak çalıştığını belirten Tarık Leloğlu öğrencilere kariyer yollarında atmaları gereken adımları anlattı. Vestel markası hakkında bilgiler de aktaran Leloğlu, sunumunda başarı hikâyesini anlatarak bu sırlardan nice ceo ve yönetici çıkacağına inandığını söyledi.

Etkinlik anı fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Başa dön tuşu