SANAT

DÜNYANIN EN BÜYÜK DJ YARIŞMASI

Üçüncüsü düzenlenen It’ s Chiller Time SoundClash 2017 katılımcılarını, bu yıl da muhteşem bir deneyim bekliyor. It’ s Chiller Time SoundClash 2017’ ye katılmak isteyenler hazırladıkları setleri 01-31 Mart tarihleri arasında www.soundclashturkiye.com üzerinden yükleyerek başvurularını gerçekleştirecek, hayallerine bir adım daha yaklaşacaklar.

 

Yarışmacıların elektronik dans müziği alt yapılı setleri; kendi alanlarında uzman, birbirinden ünlü SoundClash jürileri Murat Uncuoğlu, Birol Giray, İlker Aksungar, Oben Budak, Barış Akpolat, Universal Türkiye temsilcileri Berna Özyurt ve Ayhan Ergönül ile 2016 SoundClash Dünya birincisi Cafer Kabak tarafından değerlendirilecek.

 

It’ s Chiller Time SoundClash 2017 hakkında:

 

Setleri ile yarışmaya katılan DJ’leri kendi uzmanlık alanlarında birbirinden ünlü jüri üyeleri değerlendirecek ve ardından ilk 20’ye kalan setler halk oylamasına açılacak. 
 

 

Halk oylaması ile ilk 5’e kalan finalistleri, Türkiye finaline hazırlamak üzere alanında uzman isimlerden farklı konu başlıklarında eğitim alma fırsatı kazanacak. Aynı zamanda ilk 5 e kalan finalistler bu sene ilk defa Universal Türkiye ile ortak hazırlanacak “Its Chiller Time SoundClash 2017 Compilation” albümünde kendi hazırladıkları parçalarla yer alma şansı yakalayacak..

 

16 Mayıs’ ta gerçekleşecek Türkiye finalinde birinci olacak ismi, eğlence ve elektronik müzik piyasasının kalbi rüya şehir Las Vegas’ ta unutulmaz bir deneyim bekliyor. Las Vegas’ ın büyüleyici atmosferinde Dünyanın en ünlü DJ’leri ile aynı sahnede yer alacak olan dünya birincisi , 1 yıl boyunca dünya çapında marka yüzü olurken, 12 aylık After Cluv Dancelab kontratına imza atarak kendine ait single ve müzik videosunu yapma fırsatını yakalayacak.

 

2016 SoundClash Dünya birincisi CAFER KABAK!

Dünyanın en önemli elektronik müzik yarışmalarından SoundClash’in 2016 dünya birincisi, 14-18 Temmuz’da Las Vegas’ta düzenlenen görkemli dünya finalinde sergilediği başarılı performans ile DJ Jaffer (Cafer Kabak) oldu. Bir festival havasında geçen final etkinliğinde Jaffer, SoundClash 2016 Dünya Şampiyonu seçilmesinin ardından, dünyanın en ünlü gece kulüplerinden Hakkasan’da, elektronik müzik sahnesinin en ünlü DJ’lerinden Tiesto’dan önce performans sergiledi. Muhteşem performansıyla jüriyi büyüleyen Jaffer’ ını SoundClash dünya birinciliği ile kazandığı ödüller ise şöyle;

 

1 yıl boyunca dünya çapında marka yüzü olmak,

 

Dünyanın en önemli elektronik müzik kayıt şirketi AfterCluv Dancelab ile imzalayacağı 12 aylık kontrat,

 

Dünyaca ünlü elektronik müzik platformu DJ Mag aracılığıyla kendini ve müziğini dünyaya tanıtma şansı,

 

DJMag Top100 Club listesinde yer alan dünyaca ünlü kulüplerde performans sergileme imkanı,

 

2017’ de SoundClash yarışmasının hayata geçtiği ülkelerde performans sergileme şansı

 

It’s Chiller Time SoundClash 2017 jüri üyeliği

 

 

Sen de bu müthiş serüveni yaşamak, yeteneğini dünyaya duyurmak, unutulmaz bir deneyim yaşamak istiyorsan 31Mart tarihine kadar www.soundclashturkiye.com’ dan başvurunu yapmayı unutma!

Başa dön tuşu