SEYHAN

EFSANE BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

ADANA /  Seyhan Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Tufanbeyli ve köylerinde halkın sevgi seliyle karşılandı.

Millet İttifakı’nın Tufanbeyli CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Aktürk’ün seçim merkezinin açılışını gerçekleştiren Başkan Zeydan Karalar, ilçe merkezinde ve köylerinde halkın coşkusu ile karşılandı. Mitinge dönüşen Tufanbeyli seçim bürosunun açılışında konuşan Başkan Zeydan Karalar, coşku ve kalabalığın 31 Mart’ın sinyalini verdiğini vurguladı.

7 DÜVEL BAŞARIMIZI DUYACAK

Meydanda toplananların coşkusunun ve kalabalığının ayşdınlık günlere birlikte çıkacak olmanın göstergesi olduğunu ifade eden Başkan Zeydan Karalar, sevgi, barış, adalet ve kardeşlikten yana olan herkesin kendileriyle birlikte olduğunu kaydetti. 

Belediyeciliğin asfalt dökmek ve temizlikten ibaret olmadığını, bir belediye başkanının da bunlarla övünmemesi gerektiğini belirten Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi:

“Belediye Başkanlarının asli görevleri vardır. Hiç bir belediye başkanı bunları yaptım diye övünmemelidir. Halkına daha fazla hizmet üretmelidir. Biz Seyhan’da 25 yılda yapılanların 5 katını 5 yılda yaptık. Belediye başkanlığı demek halkının yanında olmak halkının her sorununa el uzatmaktır. Seyhan’da kısıtlı bütçelerle yaptığımız hizmetlerin çok büyüklerini Büyükşehir’de gerçekleştireceğiz. Sizlere sunduğumuz hizmetlerle 7 düvel başarımızı duyacak ve bende efsane belediye başkanı olacağım. Hiç bir köyümüzdeki ilçemizdeki yurttaşlarımızı çamurlu yollardan geçirmeyeceğiz, susuz bırakmayacağız. Bunların yanında da sosyal belediyecilik anlayışımızla her zaman yanınızda olacağız.”

ATATÜRK’ÜN ÖĞRENCİLERİYİZ

Her kesimin desteğini aldıklarını bunu gören rakiplerinin tedirginliğe kapılarak iftiralar attığını belirten Başkan Zeydan Karalar, “Bizim emin adımlarla hedefe ulaşmaya başladığımızı görenler çeşitli iftiralara yöneldiler. Yalan kötüdür ama iftira ondan da kötüdür. Biz halkımıza yalan söylemedik söylemeyeceğiz. Çünkü bizler Ulu Önderimiz Atatürk’ün izinden gidiyoruz, onun öğrencileriyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu nasıl halkına yalan söylemediyse bizde söylemeyiz. Bizim gizli ittifaklar yaptığımızı iddia edenler şunu bilsinler ki biz halkımızla ittifak yaptık ve her kesimin adayıyız. Biz sevgi, barış, adalet ve kardeşlikten yanayız. Onların iftiraları boşunadır. Göreve geldiğimizde ne belediyeden işini yapan tek bir işçi kardeşimizi işinden edeceğiz, nede herhangi bir yere bir başkasına bırakacağız” dedi.

ÇÖZÜM ÜRETEN BELEDİYE OLACAĞIZ

Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı Ahmet Aktürk de yaptığı açıklamada çözüm üreten belediye olacaklarını ifade ederek şunları kaydetti:

“Bizler göreve geldiğimizde her zaman halkının yanında ve çözüm üreten belediyeler olacağız. Zeydan Karalar’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda bizlerde burada başkanlık makamına geçtiğimizde önceliğimiz her zaman halk olacaktır. İlçemizin ve köylerimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz ve çözüm odaklı çalışacağız.”

Seçim bürosunun açılışının ardından ilçede ve köylerde halkla buluşan Başkan Zeydan Karalar, kadınlara gül, esnafa da Türk Bayrağı armağan etti. 2 günlük çalışma programında çeşitli köyleri ve esnafı ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar ile Ahmet Aktürk çok sayıda mahalle ve kahvehane toplantısı da gerçekleştirdi.

Başa dön tuşu