ÇUKUROVA

Eğitimde indirim protokolü

Protokole göre Çukurova Belediyesi çocukları için Özel Adana Doğa Koleji’ni tercih ederse çocuklarını yüzde 20 indirimle kayıt yaptırabilecek.

Çukurova Belediyesi ile Özel Doğa Koleji arasında indirim protokolü imzalandı. Protokolü Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile Özel Adana Doğa Koleji Kurucusu Halil Gürsoy ve Kampus Müdürü Ferda Bozkaya imza altına aldı.

Protokole göre Çukurova Belediyesi personeli çocuklarını Özel Adana Doğa Koleji’ne göndermek isterse yüzde 20 indirimli kayıt yaptırabilecek. İndirim sadece eğitim ücreti için geçerli olacak. Yemek, kıyafet ve servis gibi giderler indirim kapsamında olmayacak.

İmza töreninde konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, çeşitli kurumlarla özellikle eğitim ve sağlık alanında işbirliği yaptıklarını belirterek, “Özel Adana Doğa Koleji ile personelimize indirim öngören protokolü imzalıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Özel Adana Doğa Koleji Kurucusu Halil Gürsoy da Çukurova Belediyesi ile işbirliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, yaklaşımından dolayı Başkan Soner Çetin’e teşekkür etti.

 

Başa dön tuşu