VALİLİK

El Ürünleri Sergisi Açıldı

Vali Mahmut Demirtaş, Yaşlar Haftası dolayısıyla Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çukurova Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Seyhan Huzurevi Sakinlerinin hazırlamış olduğu el ürünleri sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

 

Vali Mahmut Demirtaş’ın Huzurevi ziyaretindeki sergi açılışında, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç ve İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ile davetliler katıldı.

 

Huzurevi’ndeki sergiye katılımı sırasında, Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Vali Demirtaş, el ürünlerinin sergilendiği stantları gezdi ve yaşlılara karanfil dağıttı.

 

Huzurevi sakinlerinin şarkılar söyleyip, şiirler okuduğu etkinlikte Vali Demirtaş, yaşlıları daima sevgi, saygı ve şefkatle kucaklamaya, sosyal devlet olmanın bir gereği olarak onlara sahip çıkmaya büyük özen gösterdiklerini söyledi.

 

Huzurevi’nde oluşturulan serayı da gezen Vali Mahmut Demirtaş, sağlık servisinde yatan hastalara da acil şifalar diledi ve Yaşlılar Haftası’nı bir kez daha kutladığını belirtti.

Başa dön tuşu