SANAT

“Elim Sende” okuyucuyla buluştu

“İş Hayatında Yaratıcı Kaos”, “İçimizdeki Cennet Sevgi”, “Leyli” ve “Adım Dilara, Soyadım İnsan, Göbek Adım Koşulsuz Sevgi” kitaplarının Adanalı yazarı Dilara Koç’un 5. kitabı yayınlandı. Kitaplarında bugüne kadar; iş hayatındaki tecrübelerini, gerçek aşkı, sevgiyi ve insan hikâyelerini anlatan Koç, bu kez bir çocuk kitabı ile okuyucularının karşısına çıktı.

 

İMZA GÜNÜNDE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Yazar Dilara Koç, çocukların becerilerini geliştiren doğal oyunların anlatıldığı “Elim Sende” isimli kitabın tanıtımı için düzenlediği imza günü etkinliğinde, okuyucuları ile buluştu.

Ailesi ve arkadaşlarının da destek verdiği Koç, “’Elim Sende’, 40’lı yaşlarda olanların tebessüm ederek anımsadığı, şimdiki genç ve çocukların pek bilmediği bir oyun. Çünkü yeni nesil, bilgisayar başında büyüyor. Varsa yoksa teknoloji. Teknoloji ve onun getirdiği teslimiyet, çocuklarımızın beceriler kazanmasına da engel oluyor” dedi.

“YENİ NESİL TEKNOLOJİ DELİSİ”

Kitabı kendi çocukluğundan esinlenerek, bütün çocuklar için kaleme aldığını belirten Yazar Dilara Koç, şöyle devam etti:

“Yeni nesil, teknoloji delisi ve sokakta oynanan oyunların hiçbirisini bilmiyor. Ben de kitabımda buna değindim ve çocukları eğlenceli bir dille teknoloji dışındaki geleneksel oyunlara teşvik etmek istedim. Bu kitabı yazmak uzun süredir aklımdaydı. Bugüne kısmet oldu. Kitapta, çocukların becerilerinin gelişmesine katkı sağlayan birbirinden değerli ve eğlenceli oyunlar yer alıyor.”

 

Başa dön tuşu