GENEL

EmlakBank’ın yeni hizmet noktası Adana

Adana şubesinin açılışını gerçekleştiren Katılım Finans sektörünün en genç üyesi EmlakBank, hizmete sunduğu yeni şubeleriyle müşterilerine erişimini artırıyor. 

 

Türkiye’nin en genç katılım bankası EmlakBank, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modelleri sunmak üzere çalışmalarına devam ediyor. Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunan EmlakBank, açılışını yaptığı yeni şubeleriyle hizmet ağını genişletiyor. 

EmlakBank Adana Şubesi, bölgedeki müşterilerinin farklılaşan finansal ihtiyaçlarına yanıt verirken, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere tüm sektörlerin gelişimine ve hayata geçirilecek yeni projelerle bölgesel istihdama katkı sağlamayı hedefliyor.  

Ekonomiyi ve reel sektörü desteklemeyi hedefleyen EmlakBank, sanayileşme ve yerli üretime destek olmayı kuruluşunun temel nedenlerinden biri olarak tanımlıyor. Bu bağlamda üretimde kullanılan ithal malların, yerelde üretilmesi amacıyla yapılan yatırımlara yönelik finansman çözümleri geliştirmeye devam ediyor. Bununla birlikte kentsel dönüşüm, enerji verimliliği, çevre duyarlılığı, yapısal kalkınma ve sosyal konut projeleri üzerine çalışmaları da sürüyor. 

EmlakBank, “100 Günlük İcraat Programı” ile yeniden faaliyete geçirilmesi kararının ardından, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’ndan (BDDK) faaliyet izni alarak 21 Mart 2019 tarihinde Merkez Şubesi ile hizmet vermeye başladı. 

Yıl sonuna kadar 40 şube hedefleniyor 

 

EmlakBank yeni şubeleriyle hizmet ağını genişletiyor. Yedi coğrafi bölgede açılacak şubeler ile Türkiye geneline yaygın olarak hizmet vermeyi hedefliyor. EmlakBank, Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ankara, Bursa, İzmir, İzmit, Gaziantep, Samsun, Kayseri ve Adana şubeleriyle hizmet vermeye devam ediyor. 2020 sonunda 40 şubeye ulaşmayı ve 700 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor. 

 

Sanayi ve tarımda gelişmiş bir coğrafya

 

Türkiye’nin en gelişmiş tarım illerinden biri olan Adana’nın yüzölçümünün yüzde 39’u tarıma elverişlidir. Doğru tarım uygulamalarıyla yılda birkaç defa ürün alınabilen il, aynı zamanda sanayi endüstrisinde de öne çıkıyor. Türkiye’nin imalat sanayii bakımından dördüncü gelişen ili olan Adana, dokuma ve giyim eşyası, kort bezi, pamuk ipliği, bitkisel yağ, sabun, un, deri, tütün, kereste, çimento, makarna, konserve, kimyevi maddeler, kauçuk, tarım alet ve makineleri, inşaat makineleri, taşıma araçları, yedek parça, klima cihazları, polimer ve suni elyafın ana maddesi olan “DMT”, gıda ve mensucat maddeleri fabrikalarına ev sahipliği yapıyor. 

Adana, Türkiye’nin en büyük metropollerinden biri olup, ülkenin önde gelen ticaret ve kültür merkezlerinden birisidir. Türkiye'de en üst sıralarda yer alan 500 sanayi firmasının 11'ine ev sahipliği yapan Adana’nın ekonomisine, iş adamlarına, güzel insanlarına katkı sağlamak ve desteklemek için, Adana’nın ve Ülkemizin büyüyen ekonomisinde yol arkadaşı olmak için hizmetinizdeyiz.

 

Başa dön tuşu