SPOR

Engin İpekoğlu, ADS’yi Değerlendirdi

İpekoğlu, ‘’Bir tarafta borç ödeyip bir tarafta transfer yapmak zordur. Onun için bu anlamda başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü, kulüp başkanımız Sedat Sözlü ve Yönetim Kurulu Üyelerimize maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Umuyoruz ve diliyoruz ki aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın önümüzde oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasından itibaren bizlere sezon sonuna kadar onlardan beklediğimiz katkıyı sağlamaları. Yönetimimiz elinden geleni yaptı ve artık top bizde’’ diye konuştu.

 

Denizlispor maçı hakkında açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, her iki takımın da kazanabileceği bir 90 dakika olduğunu söyledi.

 

 Her iki takımın da girdiği gol pozisyonları olduğunu dile getiren İpekoğlu, oyunun son bölümlerinde galibiyete çok yaklaştıklarını ancak yine berabere kaldıklarını ifade etti.

 

‘YENİ TRANSFERLER GÜÇ SAĞLAYACAK’

 

Ligin en fazla berabere kalan ve en az mağlup olan takımı olduklarını açıklayan İpekoğlu şöyle devam etti;

 

‘’Puansal anlamda istediğimiz noktada değiliz açıkçası. Tabii ki ümit ediyoruz, diliyoruz Gaziantep maçından itibaren bu arzuladığımız seriyi yakalarız. Onlar da ara transferde çok önemli oyuncuları kadrolarına dahil ettiler. Zaten her zaman söylediğimiz gibi hiçbir maçın garantisi yok. Sahada doğruları yapan takımlar başarılı şekilde sahadan ayrılıyor. Bugünden itibaren verilen arada yaptığımız transferleri de düşünecek olursak ara bizim açımızdan olumlu katkı sağlayacaktır. Bu maçımıza kadar inşallah maçta düşündüğümüz arzu ettiğimiz kendi sahamızda seyircisiz oynayacağımız maçı 3 puanla kapatma düşüncesindeyiz. Mevcut kadromuzda en azından antrenman kalitesi daha iyi olacaktır diye düşünüyoruz. Sezon sonuna kadar yeterli bir kadro olduğunu düşünüyoruz. Bizim zaten takım savunması anlamında çok sıkıntı çekmiyoruz. Hücum bölgesindeki gol zenginliği açısından ve pozisyonları değerlendirebilme açısından sıkıntımız vardı. Özellikle Tiago ve Leroy George ikilisinin gelmesini de arzu etmemiz bu nedenden dolayıydı.’’

Başa dön tuşu