YAŞAM

Evleniyoruz

Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından EV’leniyoruz 2017 Evlilik Hazırlıkları, Konut Projeleri, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Zücaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Çeyiz, Halı, Düğün Organizasyonu, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği Fuarı 9-12 Mart 2017 tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Dr. Ejder TÜYAP EV’leniyoruz Fuarı’nda Eğitim Verecek…

 

Evlilik hazırlıkları yapan çiftlerin gelinlikten davetiyeye, mobilyadan halıya, düğün mekânından organizasyonuna kadar tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında bulabilecekleri ve Adana’da ilk kez düzenlenecek fuarda Aile ve Evlilik Terapisti, Cinsel Terapi Uzmanı Dr. Obengül Ejder de yer alıyor.

 

Gerçekleştirdiği pek çok faaliyetle gündemde olan, radyo ve televizyon programlarının yanı sıra, Hürriyet Gazetesi, A Plus, Boss & Business ve Fashion VIP dergilerinde köşe yazarlığı yapan Dr. Ejder, 10 Mart 2017 Cuma günü fuar alanında konferans verecek.

 

“Aşkın Evlilik Hali” sunumuyla evlenecek olan veya evli çiftlere yönelik çarpıcı açıklamalarda bulunacak Dr. Ejder’in etkinliği takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

 

Fuara girişin ücretsiz olacağı EV’leniyoruz 2017 Fuarı 09-11 Mart 2017 tarihleri arasında 09.30 – 21.00, 12 Mart 2017 günü ise 09.30 – 20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Başa dön tuşu