SİYASET

FIRSATÇILARDAN HESAP SORACAĞIZ

AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı bir dizi ziyaret ve incelemeler için geldiği Ceyhan’da çarşı esnafı tarafından ilgiyle karşılandı. Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Ak Parti İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak, ve ilçe teşkilatı ile Hastane ve Atatürk caddesindeki esnaflarla bir araya gelen Milletvekili Dağlı, vatandaşın Ülke gündemi, yerel seçim konularında sorularını yanıtladı.

 

DAĞLI; FIRSATÇILARDAN HESAP SORACAĞIZ

 

Çarşı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, her zaman halkın içinde olduklarını belirterek, “Milletimizin derdiyle dertlenirsek milletimiz bizden hiçbir zaman vazgeçmez. Her şartlarda esnafımızı ziyaret eder, dinler ve dertleri ile dertleniriz. Bazı fırsatçılar ekonomimiz üzerinden yıpratma politikası sürdürürken, Sayın Başkanımız Recep Tayip Erdoğan ve ekibi, bu ülkenin menfaati için var gücü ile çalışıyor. Kaos ortamı yaratarak hükümetimizi yıpratmaya çalışıyorlar, ancak başaramayacaklar. Bizler hiç bir şeyden kaçmıyor mücadelemizi halkımızla sürdürüyoruz. Bizim ekonomimiz, milletimiz gibi güçlü ve dim dik ayaktadır. Halkımızda bizlere inanmış Türkiye’nin yaşadığı ekonomik savaş sürecinde dik durmuş, hükümetine güvenmiş ve dış güçlerin oyununa gelmemiştir. Yaşanan sıkıntıların elbette ki farkındayız. Ekonomik savaşımız devam ederken, bu durumu fırsat bilenlerden de hesap soracağız, hükümetimiz gereken incelemeleri başlattı. Vatandaşlarımız, esnafımız müsterih olsun, Ak Parti hükümeti, halkının desteği ve tecrübesiyle bu savaşı da kazanacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ve Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak ile hatıra fotoğrafı çekilen vatandaşlar, yerel seçim çalışmaları hakkında Ak parti heyetinden bilgi aldı.

 

Başa dön tuşu