SİYASET

Fikret Yeni’den Adanalılara teşekkür

ADANA – Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkanı Adayı Fikret Yeni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Martta yapılacak seçimler için tarihi destek istediği İstasyon Meydanı’ndaki mitinge katılan hemşerilerine teşekkür ederek, ‘’Adana’nın tamamı Cumhur İttifakı renklerine boyandığında, kent genelinde eksik kalan hizmetler fazlasıyla yapılacak’’ dedi.

Fikret Yeni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstasyon Meydanında düzenlenen Cumhur İttifakı Adana Mitingine binlerce kişinin katılmasının, 1 Nisan’daki tablo için çok önemli bir mesaj olduğunu belirtti.

Mitingdeki kalabalık ve coşkunun, adeta milletin sandığa yansıyacak olan iradesini gösterdiğini ifade eden Fikret Yeni, ‘’Mitingimize katılarak bizlere destek veren hemşerilerime, Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bakanlarımız ve parti yöneticilerimiz adına teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse 1 Nisan’dan itibaren, Sayın Cumhurbaşkanım da ifade ettiği gibi, toprağın, emeğin, üretimin, ticaretin, sanayinin değerini, özgürlüğün, demokrasinin, hakkın, hukukun, geleceğine güvenle bakmanın anlamını iyi bilen Adana’ya, bu güzel şehrimizde yaşayan hemşerilerimize eksik kalan hizmetleri fazlasıyla getireceğiz. Destek sizden, hizmet bizden’’ dedi.

Fikret Yeni, mensubu olmaktan gurur duyduğunu ve 5,5 yıl il başkanlığı yaptığı AK Parti hükümetleri döneminde Adana’ya eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma kadar birçok alanda 45 katrilyon tutarında yatırım yapıldığını vurgulayarak şöyle konuştu:

‘’Sayın Cumhurbaşkanımın, Adana’nın sorunlarının giderilip kentimizi marka yapacak projelere destek vereceği konusundaki açıklamaları gücümüze güç katmış, motivasyonumuzu yükseltmiştir. Cumhur İttifakı olarak el ele ve omuz omuza vererek çalışmalarımızı 31 Mart’a kadar yorulup usanmadan sürdüreceğiz. Allah’ın izniyle göreve geldiğimizde, yaşadığımız şehre ve Seyhan’a dair yapılacak olanları toplumun her kesimiyle birlikte yol yürüyerek gerçekleştireceğiz.’’

Başa dön tuşu