SİYASET

Fikret Yeni’den, ATO’ya ziyaret

ADANA – Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkanı Adayı Fikret Yeni, ‘’İnşallah yerel yönetimlerimiz ve odalarımızla el ele vererek, bu işin paydaşları olan vatandaşlarımızın da desteğiyle Adana’yı daha güzel ve yaşanılabilir bir kent haline getirmeyi hedefliyoruz’’ dedi.

Yeni, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe, yönetim kurulu ve ATO Meclis üyelerini ziyaretinde, birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Adana’daki odaların el ele vererek örnek bir birliktelik sergilediklerini vurgulayan Yeni, ‘’Adana Ticaret Odamızda da bu birlikteliğin en güzel örneğini görüyoruz. Her insanın siyasi düşüncesi olabilir. Siyasal düşüncelerin farklılığı, ortak paydamız olan Adanamıza getirilebilecek güzellikleri engellememeli. Bu noktada odalarımız çok uyumlu. Rabbim, bu birlikteliği ve kardeşliği bozmasın’’ dedi.

 

Yeni, bu birlikteliğin yeni bir şeklini de Cumhur İttifakı ekseninde siyasi partilerde ve seçmenlerde görmeye başladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

 

‘’31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ve Partimin Genel Merkezi kararı çerçevesinde Seyhan Belediyesi’nde Cumhur İttifakı adına AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. Eğer, Allah nasip eder, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Adayımız Hüseyin Sözlü ile birlikte seçilirsek, hükümet desteğiyle çok güzel hizmetleri başaracağımıza inanıyorum.’’

 

YATIRIM VE İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK PROJELER VAR

Adana’nın, başka kentlere gıptayla bakmasından kurtulması gerektiğine işaret eden Yeni, ‘’Bunun için yerel yönetimlere çok büyük işler düşüyor. İnşallah yerel yönetimlerimiz ve odalarımızla el ele vererek, bu işin paydaşları olan vatandaşlarımızın da desteğiyle Adana’yı daha güzel ve yaşanılabilir bir kent haline getirmeyi hedefliyoruz. Adana’da ekonominin kalbi olan Adana Ticaret Odası ve diğer odalarımızın bu noktada yerel yönetimlerle birlikte çalışması çok önemli. Seyhan ile ilgili yatırım ve istihdama katkı sağlayacak projelerimiz var’’ ifadelerini kullandı.

 

Yeni, vatandaşlarımızın sosyal yaşantısına katkı sağlayacak ve kardeşlik duygusunu geliştirerek, her türlü farklılıkların ayrışma değil, zenginlik olarak görülecek bir kültürün oluşturulması noktasında çaba harcayacağını da söyledi.

 

Yeni, önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağı projelerinde, bu söylediklerinin altının doldurulmuş olacağının görüleceğini kaydetti.

 

‘’SEÇİM DÖNEMİNİ BİR FIRSAT OLARAK DEĞERLENDİRİYORUZ’’

 ATO Başkanı Atila Menevşe de, Yeni’ye başarılar dileyerek, şöyle konuştu:

‘’Kentimizin kalkınması ve gelişmesi için seçim dönemini bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. İktidar eli değen şehirlerde farklılık görüyorsunuz. Belediyelerin iktidar partisinin elinde olmasının, o şehrin gelişmesi ve cazibe merkezi olması noktasında yararı olduğunu düşünüyoruz. Adana Ticaret Odası için Seyhan çok önemli. Seyhan’da, bu kentin ve ülkemizin ekonomisine katkıda bulunan çok sayıda işletme var. İnşallah Adana ve Seyhan ilçemiz, başta ekonomi olmak üzere her alanda hak ettiği noktaya gelir.’’

Başa dön tuşu