SİYASET

Fikret Yeni, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor

Fikret Yeni, seçim çalışmaları kapsamında Adana Esnaf Odaları Birliği, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Devlet ve Kardeşlik Vakfı’nı ziyaret etti.

 

Fikret Yeni, Adana Şoförler ve Otomobilciler Odasında yaptığı konuşmada, 800 binin üzerinde nüfusuyla 46 il ve 5 büyükşehirden daha büyük olan Adana’nın incisi Seyhan’ın, hak ettiği noktada bulunmadığını söyledi.

 

Seyhan’ın, marka ilçe konumuna sahip olması gerektiğini belirten Fikret Yeni, bunun, tespit edilen sorunların giderilip ortaya konulacak kapsamlı projelerle mümkün olduğunu ifade etti.

 

Fikret Yeni, Seyhan’ın sahip olduğu güç ve bütçesiyle markalaşma imkânının bulunduğunu vurgulayarak, ‘’Biz, Adana ve Seyhanımızı hak ettiği konuma ulaşması noktasında gayret göstereceğiz. Cumhuriyet tarihinde hayal bile edilemeyecek hizmetleri 16 yıllık iktidarı döneminde gerçekleştirmiş siyasi partinin il başkanlığını yapmış biri olarak, bunu başaracak enerjiye ve birikime sahibim’’ dedi.

 

15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminde, devletin bekası ve milletin geleceği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu irade ile Cumhur İttifakı’nın oluştuğunu vurgulayan Fikret Yeni, ‘’Şimdi, oluşturulan bu Cumhur İttifakı’nda seçimlere gidiyoruz. Bu seçimlerde, Cumhur İttifakının Adana Büyükşehir ve tüm ilçe belediye başkanı adaylarına tüm hemşerilerimizin sahip çıkacağına inanıyorum’’ diye konuştu.

 

-‘’SEYHAN’I SEYHANLILARLA YÖNETİP, AYRIŞMAYA MEYDAN VERMEDEN HİZMET EDECEĞİZ’’

 

Fikret Yeni, Seyhan’ı Seyhanlılarla yönetip, ayrışmaya meydan vermeden hizmet etme gayretinde olacağını dile getirerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

‘’Yerel seçimlerde sadece ideolojik temelli karar almak, belki de her bir hemşerimizin ve çocuklarının geleceği için vebal olabilir. Demokrasilerin gereği, kendi siyasi görüşünde olan adaya oy verilebilir. Ancak sırf kendi siyasi görüşünde diye Seyhan’ın sorunlarını ve Seyhan’ı bilmeyen, bu ilçenin ve Adana’nın geleceğine dair proje üretmeyen birisini belediye başkanı yaparsanız, bunun vebali Seyhanlıda olur. Ben iktidar partisinin 5,5 yıl il başkanlığını yapmış biri olarak sadece Seyhan değil, Adana genelindeki sorunları biliyorum. Sorunları en kısa sürede giderip, Seyhan için ortaya koyduğumuz projeleri gerçekleştireceğiz. Ben Seyhan’ın sorunlarını akşam yatıp sabah öğrenmedim. Bu sorunların tespitini yıllardır süregelen siyasi hayatımdaki çalışmalarla yaptım. Seyhan’ın devasa bir bütçesi var ve bunu yeter ki sorunların çözümü için kullanın. Biz hem hizmet edeceğiz hem de Seyhan ve Adana için hayal ettiğimiz projelerle ilçemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini ortaya çıkaracağız.’’

 

‘’UYUMAYIP ÇALIŞACAĞIZ’’

Fikret Yeni, vatandaşların takdiri ve teveccühüyle belediye başkanı seçilmesi halinde, 24 saat esaslı çalışacak enerjiye sahip olduğunu da söyledi.

 

Uykuyu çok seven biri olmadığını, gerekirse günde birkaç saat uyuyarak, memleket ve millet için çalışacağını vurgulayan Fikret Yeni, şunları kaydetti:

 

‘’Ben siyasi tecrübelerim ve tekrar söylemem gerekirse enerjimle, gerekse de yıllardır bürokrasi ile çalışmamdan kaynaklı deneyimimle, çözüm mercilerine çok kısa sürede ulaşabilirim. Hedefimiz, Allah’ın izniyle göreve seçilip gönül belediyeciliğini Seyhan ve Adana’ya getirmek. Rabbim nasip ederse, Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı gibi, ben de Seyhan’da gönül belediyeciliği ilkesiyle hizmet edip, hemşerilerimin yanında olacağım. İyi günlerinde sevinçlerini, kötü günlerinde acılarını paylaşacağım.’’ 

Başa dön tuşu